Lai iepriecinātu savus mājiniekus pelēkajā ikdienā, nolēmu pagatavot pankūkas ar vārīto krēmu. Recepte ir vienkārša, bet rezultāts – neaprakstāms! Šīs pankūkas ir jāizmēģina!
Šīs pankūkas būs lieliski piemērotas, lai baudītu tās ar tēju vai kafiju, un tās nodrošinās patīkamu saldu rītu! Tāpat ir vērts izcelt īpašo vārītā krēma recepti, kas vienmēr nodrošina lielisku rezultātu.
Pankūku recepte
Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!
Pagatavošanas gaita:
1. Bļodā ielej pienu, pieber miltus, iesit olas, ielej augu eļļu. Labi samaisi. Pēc tam pieber cukuru, cepamo pulveri, sāli un vanilīnu. Sakul visu ar mikseri un atstāj uz pusstundu.
2. Iezied pannu ar eļļu un uzkarsē to uz vidējas uguns. Cep pankūkas no abām pusēm līdz krāsa ir zeltaina, krauj kaudzītē.
3. Vārītā krēma gatavošanai saputo sviestu. Atsevišķā traukā sajauc olas, cukuru un miltus. Visu kārtīgi samaisi ar mikseri.
4. Katliņā uzkarsē pienu, pēc tam pievieno tam sagatavoto masu. Pastāvīgi maisot, karsē, līdz masa sāk sabiezēt. Pēc tam noņem katliņu no uguns un ļauj krēmam atdzist. Atdzisušu masu sakul kopā ar sviestu līdz izveidojas gaisīgas konsistences masa.
5. Iezied katru pankūku ar pus ēdamkarotes krēma. Pēc tam uz katras pankūkas malas uzliec 2 ēdamkarotes krēma un satin pankūkas caurulītēs.
6. Tas arī viss, pankūkas ar vārīto krēmu gatavas! Labu apetīti!
Sastāvdaļas:
500 ml piena
200 g miltu
2 olas
2 ēdamkarotes eļļas
1 ēdamkarote cukura
1 tējkarote cepamā pulvera
Šķipsniņa sāls
Šķipsniņa vanilīna
Sastāvdaļas vārītajam krēmam:
500 ml piena
3 ēdamkarotes miltu
2 olas
70 g sviesta
200 g cukura
Šādu našķi var pasniegt arī svētku galdā.