To ne katrs var. Tomēr tas ne tikai garšo, bet arī sniedz atsvaidzinošu baudu dzērienam. Sākotnēji šķita, ka sviesta pievienošana kafijai nav pārāk pievilcīga ideja, bet es nolēmu to izmēģināt un priecājos par to. Šo dzērienu es tagad baudu regulāri.
Kāpēc vārīt kafiju ar sviestu: garša un labums
Ir dažādi iemesli, kāpēc ir vērts pievienot sviestu kafijai. Pirmkārt, runājot par garšu, tas padara dzērienu mīkstāku un ne tik rūgu.
Ja jums rīta kafijas garša patīk, bet vēlaties to mazliet mīkstināt un nepieļaut, lai tā būtu pārāk stipra, rūgta vai pat skāba, noteikti izmēģiniet pievienot nedaudz sviesta.
Svarīgi uzsvērt, ka, pievienojot sviestu, kafija kļūst barojošāka. Tas nozīmē, ka vēders nesūta signālus par izsalkumu tik ātri, un kafija ar sviestu var palīdzēt samazināt izsalkuma sajūtu uz vairākām stundām!
Vajag tikai vienu reizi pagatavot kafiju pēc tāda veida. Ja nepatiks, tad viss kārtībā – vismaz būs skaidrs.
Tevi noteikti interesēs
- Karaliskas vakariņas no vienkāršām sastāvdaļām: “ātrais plovs” 25 minūšu laikā
- Ko pateikt, ja jums zvana aizdomīgs numurs: viena frāze, kas palīdz ātri pārtraukt sarunu
- Es izmantoju vienkāršu triku un logiem tad cauri vējš vairs nepūš; to var izdarīt jebkura saimniece
- Eksperti brīdina, ka lielu naudas summu glabāšana bankas kartē nav laba ideja: stāsta kāpēc
- “Tas ir klimata neprāts!”: sinoptiķi ir atjauninājuši savu novembra prognozi, parādot anomālijas, kuras gaidāmas
- Sinoptiķi ceļ trauksmi: gaidāmā ziema būs aukstāka nekā pagājušajā gadā, ar atkušņiem un bīstamām parādībām







