To ne katrs var. Tomēr tas ne tikai garšo, bet arī sniedz atsvaidzinošu baudu dzērienam. Sākotnēji šķita, ka sviesta pievienošana kafijai nav pārāk pievilcīga ideja, bet es nolēmu to izmēģināt un priecājos par to. Šo dzērienu es tagad baudu regulāri.
Kāpēc vārīt kafiju ar sviestu: garša un labums
Ir dažādi iemesli, kāpēc ir vērts pievienot sviestu kafijai. Pirmkārt, runājot par garšu, tas padara dzērienu mīkstāku un ne tik rūgu.
Ja jums rīta kafijas garša patīk, bet vēlaties to mazliet mīkstināt un nepieļaut, lai tā būtu pārāk stipra, rūgta vai pat skāba, noteikti izmēģiniet pievienot nedaudz sviesta.
Svarīgi uzsvērt, ka, pievienojot sviestu, kafija kļūst barojošāka. Tas nozīmē, ka vēders nesūta signālus par izsalkumu tik ātri, un kafija ar sviestu var palīdzēt samazināt izsalkuma sajūtu uz vairākām stundām!
Vajag tikai vienu reizi pagatavot kafiju pēc tāda veida. Ja nepatiks, tad viss kārtībā – vismaz būs skaidrs.
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc rozā lasis pēc atkausēšanas zaudē struktūru: stāsta pieredzējis zvejnieks no Alūksnes
- Kāpēc nekādā gadijumā nevajadzētu cept aukstas olas
- “Manai mammai bija tāds pats,” — teica Rīgas oficiante, paskatoties uz miljonāra gredzenu: stāstu, ko viņš atbildēja
- Šajā Latvijas novadā piesakoties līdz 28.decembrim jūsu kontā tiks ieskaitīts Ziemassvētku pabalsts
- Jau no 18. novembra sāksies īsts dabas izaicinājumu maratons – veselas septiņas dienas pēc kārtas, skaidro sinoptiķis
- Vēloties palīdzēt “vienkāršam strādniekam” bez sievas, Elīna (50 gadi) nepamanīja vienīgo viņa slēpto motīvu








