Draudzene man iemācīja nedzirdētu veidu, kā atkausēt zivis un gaļu 7-10 minūtēs

Stipri sasaldētas zivs vai gaļas atkausēšanu var paātrināt, izmantojot sāli un cukuru.

Lai atkausētu gaļu:

Lai nesabojātu gaļas konsistenci, ņem pusotru litru karsta ūdens, bet ne verdoša ūdens.

Karstajā ūdenī izšķīdina trīs karotes cukura.

Lasi vēl: Kā likvidēt smaku ledusskapī: 2 visefektīvākie veidi

Iegremdējiet saldēto gaļu saldinātajā ūdenī un atstājiet to tur uz 10 minūtēm.

Cukurs ne tikai paātrinās atkausēšanas procesu, bet arī piešķirs gaļai interesantu saldumu, piešķirot tai bagātīgāku garšu.

Lai atkausētu zivis:

Ņemiet 1,5 litrus karsta ūdens un izšķīdiniet tajā trīs ēdamkarotes sāls.

Saldēto zivi ievieto šajā sāls šķīdumā.

Šī metode ne tikai ātrāk atkausēs zivis, bet arī piešķirs zivij jūras garšas nianses, padarot tās garšu interesantāku.

Ir svarīgi atcerēties, ka, lai iegūtu labus rezultātus, ir jāievēro receptē norādītās sāls, cukura un ūdens proporcijas. Šādā veidā ēdiena atkausēšana nebūs ilgs un nogurdinošs process.

Leave a Comment