Draudzene nopirka pilnu maisiņu ar lētām zobu pastām; Uzzinot iemeslu, es sekoju viņas piemēram

Reiz pamanīju, ka draudzene veikalā iegādājas vairākus iepakojumus lētas zobu pastas. Viņas iepirkumu groziņā bija veseles piecas zobu pastas tūbiņas, tāpēc  izbrīnījos un jautāju, kāpēc viņai vajag tik daudz.

Uz to viņa smaidot atbildēja, ka zobu pasta ir universāls tīrīšanas līdzeklis, un viņa to lieto ne tikai zobiem. Vēlāk viņa man skaidri parādīja, kā zobu pasta var palīdzēt uzkopt mājokli.

Tagad arī es pērku vairākas zobu pastas tūbiņas un dalos ar tevi noderīgos padomos, kurus man atklāja draudzene.

Kā tu vari izmantot zobu pastu saimniecībā

1.Spoguļu pulēšana un tīrīšana

Izrādās, ka smaržīgā zobu pasta lieliski tiek galā ar vannas istabas spoguļu tīrīšanu. Uzklāj nedaudz pastas uz spoguļa virsmas un pēc tam noslauki to sausu.

Tas ne tikai attīra spoguli no švīkām, bet arī novērš tā aizsvīšanu.

2.Koka virsmu tīrīšana

Ja tavā mājoklī ir koka darba virsma, zobu pasta var palīdzēt noņemt traipus un švīkas. Pietiek uzklāt pastu uz netīrajām vietām un noslaucīt ar drānu.

3.Hromētu elementu kopšana

Jaucējkrāni un citas hromētas detaļas vannas istabā un virtuvē laika gaitā pārklājas ar aplikumu. Šīs virsmas vari nopulēt ar vecu zobu birsti un zobu pastu, lai tās atkal spīdētu kā jaunas.

4.Nepatīkamu smaku likvidēšana

Mana draudzene neizmet zobu pastas atlikumus. Viņa pārgriež tūbiņu, pievieno tai ūdeni un iegūto šķīdumu ielej izlietnē vai vannas kanalizācijā.

Tas palīdz novērst nepatīkamus aromātus.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment