Draugi brīnās, kāpēc mans vecais dīvāns vienmēr izskatās kā jauns. Es jums parādīšu vienkāršu padomju triku, kā to ātri un viegli notīrīt

Tagad ir milzīgs skaits tīrīšanas līdzekļu, kas īpaši izstrādāti mīkstajām mēbelēm. Dažāda veida aerosoli, šķidrumi, putas patiešām lieliski tīra mīkstas virsmas. Bet es zinu vienu noslēpumu, kas tika izmantots padomju laikos. Vienreiz izmēģinājusi, nekad nemainītu pret neko citu. Un manas mīkstās mēbeles tiešām izskatās kā jaunas.

Kas ir vajadzīgs

Un jums būs nepieciešams ļoti vienkāršs līdzeklis, kas ir katram pieaugušam vīrietim. Šīs ir skūšanās putas.

Padomju laikos, varbūt kāds atceras, bija tādas tūbiņas un speciāla skūšanās birste. Varbūt viņi joprojām izmanto šādas lietas – vismaz es kādreiz redzēju šīs lietas pārdošanā. Tātad daudzas mājsaimnieces pastāvīgi nozaga šīs lietas saviem vīriem.

Skūšanās putas lieliski notīra stiklus un spoguļus, īpaši vannas istabā, neļaujot tiem svīst. Putas tika izmantotas arī īpaši mīksto mēbeļu tīrīšanai.

Nu, mūsdienu kosmētika ir vēl labāka. Tas pilnībā atbilst tā nosaukumam – pie izejas no tūbiņas vai var iegūt putas, nevis krēmveida vielu (kā iepriekš), kas arī jāsaputo līdz noteiktam stāvoklim.

Kā izmantot

Šīs putas tika saputotas ar skūšanās otu un uzklātas uz dīvānu un atzveltnes krēslu virsmas. Viņi to turēja 15-20 minūtes, paņēma vienkāršu drāniņu vai kokvilnas un sāka slaucīt.

Lasi vēl: Sulīgs šašliks cepeškrāsnī (gaļa kūst mutē): gatavoju ja nav iespējas uzcept uz grila, bet palutināt ģimeni gribas

Vai arī izmantojiet tīru apavu suku. Un tad viņi gāja pa virsmu ar putekļu sūcēju.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment