Draugi brīnās, kāpēc mans vecais dīvāns vienmēr izskatās kā jauns. Es parādīšu vienkāršu padomju triku, kā to ātri un viegli notīrīt

Kā lietot

Šādas putas uzspiež un uzklāj uz dīvānu un krēslu virsmas. Noturiet 15-20 minūtes. Tad paņem vienkāršu trikotāžas vai kokvilnas drānu un sāc slaucīt netīro vietu. Var arī izmantot tīru apavu birsti.

Skūšanās putām ir īpaša struktūra un liela iesūcoša spēja. Turklāt tās satur diezgan maz mitruma, tāpēc mēbeles pēc tīrīšanas paliek sausas. Tas īpaši attiecas uz mūsdienu vīriešu kosmētiku.

Tagad gandrīz visas putas tiek pārdotas flakoniņos, kurus sakratot, izdalās tikai nepieciešamais gandrīz sausu putu daudzums. Minimāla piepūle – ražotājs ir padomājis par visu jūsu vietā.

Mūsdienu putas ir vēl vieglāk uzklāt. Vienkārši sakratiet kārbu un uzklājiet līdzekli uz auduma pamatnes. Izklājiet ar otu vai sūkli pa visu auduma virsmu. Stipri netīru traipu gadījumā turiet 1-2 stundas.

Bet, ja tīriet mēbeles vismaz reizi ceturksnī – pietiek ar 15-20 minūtēm. Pēc tam notīriet virsmu ar sūkli vai suku. Nobeigumā neaizmirstiet izsūkt.

Ja jums šķiet, ka skūšanās putas ir pārāk dārgas un vieglāk ir iegādāties tīrīšanas līdzekli, vienkārši apskatiet lētākos zīmolus. Ticiet man, kvalitātes un tīrīšanas pakāpes ziņā tās neatpaliek ne no dārgās kosmētikas, ne no dārgajiem tīrīšanas līdzekļiem.

 

Šajā gadījumā iegādājieties universālas putas – nekādi uzraksti “jutīgai ādai”, “nesatur piedevas” un citas lietas nav nepieciešamas. Jo vienkāršāks sastāvs, jo agresīvāk tas iedarbojas uz netīrumu traipiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment