Draugi man netic, ka es pagatavoju picu 10 minūtēs un pat nemīcu mīklu: tā ir tik garšīga, ka tai pat nav laika atdzist

Šodien es jums parādīšu, kā pagatavot ātru, bet ļoti garšīgu picu. Šajā gadījumā viss, kas jums jādara, lai iegūtu pamatni, ir nopirkt lavašu.

Sastāvdaļas:
Lavašs – 200 g
Skābais krējums – 3 ēd.k.
Siers – 150 g
Kečups – 3 ēdamk.
kūpināta desa – 50 g
Tomāts – 1 gab.
Sīpols – 1 gab.

Šī recepte ir īsts glābiņš, kad nevēlaties ķerties pie mīklas, bet vēlaties sevi palutināt ar kaut ko garšīgu. Viss tiek pagatavots ļoti vienkārši un ātri, burtiski 10 minūtēs, ar to var tikt galā pat bērns.

Gatavojam!

Es ņemu lavašu un pārgriežu lapu uz pusēm.

Uz cepamās paplātes uzlieku cepamo papīru, uzlieku pirmo lavaša loksni un apsmērēju ar skābo krējumu.

Es sarīvēju sieru un pārkaisa sieru virsū.

Pārklājiet ar otru lavaša lapu un pārlejiet ar kečupu vai mērci.

Lasi vēl: To var uzglabāt vai ēst uzreiz: es cepu sīpolus ar garšvielām un kombinēju tos ar tomātiem (pat ar veikalā pirktiem tomātiem tā ir garšīga uzkoda)

Es izkārtoju  desu, man ir desa šķēlēs.

Uz augšas liekam šķēlēs sagrieztus tomātus.

Sīpolus sagriež pusgredzenos un pārkaisa virsū.

Un tagad es virsū pārkaisa otru kārtu siera.

Es to ievietoju cepeškrāsnī uz 20 minūtēm 200 grādu temperatūrā.

Lasi vēl: Dēls laimīgs no galda pieceļas un saka: “Paldies, māmiņ, par tik garšīgu siera zupu!”…

Tas ir izdarīts! Šī recepte ar vienkāršu produktu komplektu vienmēr palīdzēs jums, kad viesi būs pie durvju sliekšņa.

Pica ir neticami garšīga, ar kraukšķīgu mīklu un sulīgām piedevām, kas ir lieliska alternatīva klasiskajai picai.

Draudzene no Japānas atklāj, kā vienkārši pagatavot suši mājās pašam. Sanāk garšīgāk nekā restorānā

Labu apetīti!

Lasi vēl: Visu manu viesu iecienītākā uzkoda, kas tiek apēsta uzreiz. To var pagatavot ātri un ļoti viegli (recepte, kad viesi ir pie sliekšņa)

Viesi noteikti novērtēs!

Leave a Comment