Lavašs ir plāns, mīksts, neputojošs maizeņu veids, kas bieži tiek izmantots ēdienu pagatavošanā. Tas ir populārs Austrumeiropā un Tuvajos Austrumos, un tas var kalpot kā pamats dažādiem ēdieniem, piemēram, ievietojot tajā gaļas, dārzeņu un siera, lai pagatavotu burritus vai ievijotu tos kā burkānus vai kūpinātus ēdienus. Lavašs ir elastīgs un piedāvā daudzveidīgas iespējas, kā radīt garšīgus un radošus ēdienus.
Šodien tev pastāstīšu, kā ātri pagatavot neticami garšīgu picu, izmantojot lavašu. Šī recepte būs īsts glābiņš, kad negribas ķēpāties ar mīklu, bet kārojas izbaudīt gardas picas garšu.
Šā ēdiena pagatavošana aizņems vien 10 minūtes. Turklāt tā ir tik vienkārša, ka to uztaisīt var pat bērns.
Lasi arī: Pusdienās vai vakariņās. Ekonomiskas un vienkāršas kotletes ar kartupeļiem: nu ļoti garšīgas
Sastāvdaļas:
200 grami lavaša;
3 ēdamkarotes krējuma;
150 grami siera;
3 ēdamkarotes kečupa;
50 grami auksti kūpinātas desas;
1 tomāts;
1 sīpols.
Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu
Tevi noteikti interesēs
- Kā viegli atskrūvēt jebkuru rūsējušu skrūvi pat pēc daudziem gadiem — metode, ko zina tikai pieredzējušie meistariby Rinalds Zembergs
- Brālis Viesturs Vācijā dzīvoja jau sen, bet, kad tētis devās aizsaulē, viņš ieradās un paziņoja, ka Jēkabpils māja ir arī “viņa īpašums”by Laura Andersone
- Ilze no Talsu lielveikala ”pa kluso” man atklāja dažādas viltības, kuras pārdevēji izmanto visos veikalosby Sandra Vīgante
- Man apnika redzēt sievu vienmēr nogurušu — uzstādīju kameru mājās, lai saprastu, kas patiesībā notiekby Rinalds Zembergs
- Manai mammai piedzima bērns 53 gadu vecumā — tagad viņa vēlas, lai es viņu audzinuby Rinalds Zembergs
- ”ASV šis ir vienkārši neiespējami” amerikānis pastāstīja, kas viņu pārsteidza Latvijā, kad viņš šeit ieradāsby Sandra Vīgante