Lavašs ir plāns, mīksts, neputojošs maizeņu veids, kas bieži tiek izmantots ēdienu pagatavošanā. Tas ir populārs Austrumeiropā un Tuvajos Austrumos, un tas var kalpot kā pamats dažādiem ēdieniem, piemēram, ievietojot tajā gaļas, dārzeņu un siera, lai pagatavotu burritus vai ievijotu tos kā burkānus vai kūpinātus ēdienus. Lavašs ir elastīgs un piedāvā daudzveidīgas iespējas, kā radīt garšīgus un radošus ēdienus.
Šodien tev pastāstīšu, kā ātri pagatavot neticami garšīgu picu, izmantojot lavašu. Šī recepte būs īsts glābiņš, kad negribas ķēpāties ar mīklu, bet kārojas izbaudīt gardas picas garšu.
Šā ēdiena pagatavošana aizņems vien 10 minūtes. Turklāt tā ir tik vienkārša, ka to uztaisīt var pat bērns.
Lasi arī: Pusdienās vai vakariņās. Ekonomiskas un vienkāršas kotletes ar kartupeļiem: nu ļoti garšīgas
Sastāvdaļas:
200 grami lavaša;
3 ēdamkarotes krējuma;
150 grami siera;
3 ēdamkarotes kečupa;
50 grami auksti kūpinātas desas;
1 tomāts;
1 sīpols.
Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu
Tevi noteikti interesēs
- “Tagad baidos iet mežā…”: pazīstama latviešu rakstniece, sēņojot dabūjusi rāpties kokā
 - Paši savas neveiksmes “nogrūž” uz māti: Raimonda Paula mazmeita Annemarija soctīklos “atmasko” kādu sabiedrībā pazīstamu dāmu (+ VIDEO)
 - Sinoptiķi paziņo patīkamus jaunumus: ”Laika prognoze no novembra vidus daudzus ļoti iepriecinās”
 - Zīmes, kas liecina, ka kāds nespēj beigt par jums domāt
 - Spānis godīgi paskaidroja, kā latviešu sievietes atšķiras no spāņu sievietēm (un kāpēc viņam tagad ir grūti atgriezties mājās)
 - Šiem cilvēkiem ir augstākā aizsardzība pret “ļaunu aci”: viņi ir dzimuši šajos 3 datumos
 

        






