Lavašs ir plāns, mīksts, neputojošs maizeņu veids, kas bieži tiek izmantots ēdienu pagatavošanā. Tas ir populārs Austrumeiropā un Tuvajos Austrumos, un tas var kalpot kā pamats dažādiem ēdieniem, piemēram, ievietojot tajā gaļas, dārzeņu un siera, lai pagatavotu burritus vai ievijotu tos kā burkānus vai kūpinātus ēdienus. Lavašs ir elastīgs un piedāvā daudzveidīgas iespējas, kā radīt garšīgus un radošus ēdienus.
Šodien tev pastāstīšu, kā ātri pagatavot neticami garšīgu picu, izmantojot lavašu. Šī recepte būs īsts glābiņš, kad negribas ķēpāties ar mīklu, bet kārojas izbaudīt gardas picas garšu.
Šā ēdiena pagatavošana aizņems vien 10 minūtes. Turklāt tā ir tik vienkārša, ka to uztaisīt var pat bērns.
Lasi arī: Pusdienās vai vakariņās. Ekonomiskas un vienkāršas kotletes ar kartupeļiem: nu ļoti garšīgas
Sastāvdaļas:
200 grami lavaša;
3 ēdamkarotes krējuma;
150 grami siera;
3 ēdamkarotes kečupa;
50 grami auksti kūpinātas desas;
1 tomāts;
1 sīpols.
Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu
Tevi noteikti interesēs
- Kā pareizi laistīt Ziemassvētku kaktusu ziemā: galvenais kārtīgas augšanas un ziedēšanas noslēpums
- TESTS. Izvēlies sniegpārsliņu un uzzini, ko Uguns Zirgs tev patiesībā atnesīs 2026. gadā
- LIDL pircēji sastapušies ar mulsinošu situāciju: skaidrojam, kas patiesībā notiek veikalos un kādas ir jūsu tiesības
- Omīte man iemācīja ziemā turēt iedegtu sveci siltumnīcā: atklāšu kāpēc un ko tas dos
- Baiļu diena, 19. decembris: kāpēc nevajadzētu apmeklēt, uzņemt svešiniekus pie sevis mājās
- Labas ziņas visiem, kuri iecienījuši dīzeļdegvielas automašīnas: ”Pieņemtās prasības samazinās”









