Draugi netic, ka pagatavoju picu 10 minūtēs un pat nemīcu mīklu: izdodas gardums, kas pazūd no galda acumirklī!

Sākumā ņemam lavašu un pārgriežam to uz pusēm.

Pēc tam uz cepešpannas uzklājam cepamo papīru un uzliekam pirmo lavaša loksni, kuru iesmērējam ar skābo krējumu.

Pēc tam sarīvējam sieru un uzkaisām pusi no tā uz lavaša virsmas.

Pārklājam visu ar otru lavaša loksni un apziežam to ar kečupu vai tomātu mērci.

Pēc tam uzklājam karsti kūpinātu desu un virsū liekam sagrieztu tomātu.

Sīpolu sagriežam pusgredzenos un vienmērīgi sadalām pa virsmu. Beigās visu picu pārkaisām ar siera otro pusi.

Liekam cepeškrāsnī un cepam 15 minūtes 200 grādu temperatūrā.

Izdodas neticami garda pica ar kraukšķīgu mīklu un sulīgām piedevām – lieliska alternatīva klasiskajai picai.

Šī ekspress recepte, kurā tiek izmantotas vienkāršas sastāvdaļas, vienmēr nāk palīgā, it īpaši, ja viesi jau ir uz sliekšņa.

Lasi arī: Pusdienās vai vakariņās. Ekonomiskas un vienkāršas kotletes ar kartupeļiem: nu ļoti garšīgas

Izmēģini arī tu pagatavot šo brīnišķīgo picu! Galvojam – garšos visiem! Būsim pateicīgi, ja padalīsies ar recepti sociālajos tīklos!

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment