Sākumā ņemam lavašu un pārgriežam to uz pusēm.
Pēc tam uz cepešpannas uzklājam cepamo papīru un uzliekam pirmo lavaša loksni, kuru iesmērējam ar skābo krējumu.
Pēc tam sarīvējam sieru un uzkaisām pusi no tā uz lavaša virsmas.
Pārklājam visu ar otru lavaša loksni un apziežam to ar kečupu vai tomātu mērci.
Pēc tam uzklājam karsti kūpinātu desu un virsū liekam sagrieztu tomātu.
Sīpolu sagriežam pusgredzenos un vienmērīgi sadalām pa virsmu. Beigās visu picu pārkaisām ar siera otro pusi.
Liekam cepeškrāsnī un cepam 15 minūtes 200 grādu temperatūrā.
Izdodas neticami garda pica ar kraukšķīgu mīklu un sulīgām piedevām – lieliska alternatīva klasiskajai picai.
Šī ekspress recepte, kurā tiek izmantotas vienkāršas sastāvdaļas, vienmēr nāk palīgā, it īpaši, ja viesi jau ir uz sliekšņa.
Lasi arī: Pusdienās vai vakariņās. Ekonomiskas un vienkāršas kotletes ar kartupeļiem: nu ļoti garšīgas
Izmēģini arī tu pagatavot šo brīnišķīgo picu! Galvojam – garšos visiem! Būsim pateicīgi, ja padalīsies ar recepti sociālajos tīklos!
Tevi noteikti interesēs
- Manai mammai piedzima bērns 53 gadu vecumā — tagad viņa vēlas, lai es viņu audzinuby Rinalds Zembergs
- Man apnika redzēt sievu vienmēr nogurušu — uzstādīju kameru mājās, lai saprastu, kas patiesībā notiekby Rinalds Zembergs
- ”ASV šis ir vienkārši neiespējami” amerikānis pastāstīja, kas viņu pārsteidza Latvijā, kad viņš šeit ieradāsby Sandra Vīgante
- Sirmo māti bērni pameta, pat uz izvadīšanu neatnāca, bet, kad tika nolasīts testaments, nezināja ko darītby Rinalds Bergmanis
- Krāpniekiem jauna shēma: viņi vairs nezvana, bet naudu ”pa taisno” noskaita no jūsu kartes – noskaidrosim kāby Sandra Vīgante
- Kā viegli atskrūvēt jebkuru rūsējušu skrūvi pat pēc daudziem gadiem — metode, ko zina tikai pieredzējušie meistariby Rinalds Zembergs