Drošība un sportiska vadāmība vienlaikus

Pateicoties inovācijām un daudzpusībai, Opel Insignia Grand Sport piedāvā drošību un sportisku vadāmību vienlaikus.

PROGRESĪVI INTELLILUX LED® MATRICAS TIPA PRIEKŠĒJIE LUKTURI.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=67&v=rwgOAyh3-a4

IntelliLux LED® matricas tipa priekšējie lukturi ar neapžilbinošām tālajām gaismām automātiski pazemina gaismas staru ap citiem transportlīdzekļiem, bet turpina apgaismot pārējo ceļu līdz 400 metriem uz priekšu.

UZTUR DROŠU DISTANCI.

Autonomā distances ievērošanas palīgsistēma palīdz izvairīties no vienā joslā braucošu transportlīdzekļu sadursmēm un ļauj braukt ar mierīgu prātu, bremzējot un palielinot braukšanas ātrumu, lai ievērotu iestatīto distanci līdz priekšā braucošajam transportlīdzeklim.

Autovadītāja palīgsistēmu autonomā paaudze ir klāt. Tās uzrauga ceļu un aizsargā Insignia, ievērojot drošības zonu, kas ļauj maksimāli atslābināties un rada minimālu risku.

NĀKAMĀ LĪMEŅA PALĪGSISTĒMAS.

Vējstikla displejs¹ attēlo galvenos datus uz vējstikla, lai jums nebūtu jānovēršas no ceļa. Attēlotā informācija ir, piemēram, braukšanas ātrums, satelītnavigācijas norādījumi un brīdinājumi.

AIZMUGURĒJO SĀNU ZONU UZRAUDZĪBAS SISTĒMA

.

Aizmugurējo sānu zonu uzraudzības sistēma¹ brīdina par citiem transportlīdzekļiem, kad atpakaļgaitā izbraucat no stāvvietas vai piebraucamā ceļa. Kādreiz neredzami apdraudējumi tagad ir kļuvuši par nieku.

PROGRESĪVAS DROŠĪBAS SISTĒMAS.

Opel drošības sistēmas¹ piedāvā šādas funkcijas:

Automātiskā bremzēšanas palīgsistēma ar gājēju uzraudzību.

Aklās zonas informācijas sistēma.

Joslas saglabāšanas palīgsistēma.

Mūsu progresīvās drošības sistēmas¹ apvieno kameru un radaru un ir izstrādātas, lai uzlabotu autovadītāja modrību un palīdzētu izvairīties no nejaušām avārijām, sadursmēm, braukšanas ātruma pārsniegšanas un daudz kā cita.

  • Noņem spriedzi, sniedzot nepārtrauktu atbalstu.
  • Ideālas palīgsistēmas entuziastiskiem autobraucējiem.
  • Ļauj jums baudīt kontroli pār savu Insignia.

MAĢISKAIS PIESKĀRIENS.

Iesēdieties automašīnā un brauciet. Insignia bezatslēgas atvēršanas un iedarbināšanas sistēma ir iekļauta Insignia standartaprīkojumā un ļauj jums doties ceļā, vienkārši nospiežot pogu.

¹Papildaprīkojums

Rakstu iesaka: 

Avots: opel.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment