Dvīņiem liktenīga tikšanās, bet Skorpionam jāatsakās no slikta ieraduma; Dienas prognoze 26. jūnijam visām zvaigžņu zīmēm

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Eksperti iesaka Jaunavām būt īpaši uzmanīgām ar savu uzturu. Izvairieties no nepazīstamiem un smagiem ēdieniem, lai izvairītos no veselības problēmām.

Šī diena būs piemērota, lai kārtotu mājas lietas un pievērstos ģimenes jautājumiem. Darbā vari sajust nepieciešamību pēc kārtības un struktūras.

 

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svariem ieteicams nodarboties ar sportu. Tāpat jācenšas ilgstoši negulēt un vairāk laika pavadīt ārpus telpām.

Sociālās aktivitātes būs īpaši svarīgas. Iespējams, piedalīsies kādā pasākumā vai sanāksmē. Esi atvērts sadarbībai un jauniem kontaktiem.

 

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioniem vajadzētu uz visiem laikiem atteikties no sliktiem ieradumiem. Ja tev kaut kas nepatīk, nebaidies pateikt nē.

Finanšu jautājumi var kļūt aktuāli. Iespējams, būs nepieciešams pārskatīt savus tēriņus vai ieguldījumus. Attiecībās centies būt godīgs un atklāts.

 

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlniekiem nāksies saskarties ar verbālu konfrontāciju, tāpēc rūpīgi sagatavojies. Apkopo visus nepieciešamos argumentus un runā pārliecinoši. Tevi gaida iespaidīga uzvara.

Šī diena būs piemērota, lai pievērstos personīgajai izaugsmei un izglītībai. Iespējams, uzsāksi kādu jaunu kursu vai apmācību. Attiecībās vari sajust nepieciešamību pēc brīvības.

 

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

26. jūnijā mežāzim nevajadzētu riskēt. Ja tev ir nopietni un laikietilpīgi uzdevumi, labāk pieaicini palīgus. Neuzņemies visus uzdevumus uzreiz un nemēģini ar tiem tikt galā vienatnē.

Darba jautājumi būs uzmanības centrā. Iespējams, būs jāsaskaras ar jauniem izaicinājumiem, bet tava centība tiks novērtēta. Attiecībās esi pacietīgs un saprotošs.

 

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Ūdensvīriem būs jārisina kāds konflikts. Esi gudrs un objektīvs, nepieņem nevienu pusi, lai izvairītos no iesaistīšanās strīdā.

Šodien vari sajust vēlmi pēc sociālās aktivitātes un draugu kompānijas. Iespējams, piedalīsies kādā grupas projektā vai pasākumā. Attiecībās esi atvērts sarunām.

 

Zivis (19. februāris – 20. marts)

26. jūnija diena no Zivīm prasīs gudrību. Pirms jebkādas rīcības veikšanas rūpīgi izanalizē situāciju un apdomā iespējamās sekas.

Veltī laiku saviem emocionālajiem un garīgajiem jautājumiem. Iespējams, jutīsi nepieciešamību pēc klusuma un vienatnes. Darbā esi radošs un intuitīvs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment