Vajadzīgās sastāvdaļas:
5 organiskie citroni
pētersīļu buntīte (5-6 pētersīļi)
3 litri ūdens
1 ēdamkarote pārtikā lietojamās sodas
Pagatavošana:
1. Sakapā citronu un pētersīļus, ieber tos katlā un pievieno sodu, ūdeni uz mazas uguns vāra aptuveni divas stundas.
2. Ļauj šķidrumam atdzist, atstāj to uz izslēgtas plīts aptuveni vienu stundu.
3. Izņem visas sastāvdaļas un pamatīgi tās sakapā.
4. Uz lēnas uguns, vāra dzērienu vēl trīs stundas.
Pēc tam, vajadzētu palikt aptuveni 1,5 litriem sīrupa. Katru rītu iedzer degvīna glāzītē ielieto mikstūru. Mikstūrai jāpietiek aptuveni 15 dienām, bet, ja tā uzglabāta ilgāk kā 20 dienas, tā vairs nav lietojama uzturā.
Avots: viralalternativenews.com
Tevi noteikti interesēs
- Maksims Galkins publicē jaunu fotogrāfiju, kurā redzams kopā ar mīļoto Allu Pugačovu: viņa izskatās satriecoši!by Laura Blūma
- Bagātais Rīgas brālis atveda man uz laukiem savu veco drēbju skapi. Bet tas, ko viņš pieprasīja pretī, mani burtiski apstulbinājaby Rinalds Bergmanis
- Eksperti ceļ trauksmi – mežos sācis ziedēt augs, kas parasti uzzied tikai pavasarī: tas ir viens no indīgākajiem augiem Latvijāby Laura Blūma
Stulbums!
Ko tikai divas stundas, vajag vārīt vismaz piecas.
Vajag izlasit lidz galam: Uz lēnas uguns, vāra dzērienu vēl trīs stundas.