Vajadzīgās sastāvdaļas:
-
5 organiskie citroni
-
pētersīļu buntīte (5-6 pētersīļi)
-
3 litri ūdens
-
1 ēdamkarote pārtikā lietojamās sodas
Pagatavošana:
1. Sakapā citronu un pētersīļus, ieber tos katlā un pievieno sodu, ūdeni uz mazas uguns vāra aptuveni divas stundas.
2. Ļauj šķidrumam atdzist, atstāj to uz izslēgtas plīts aptuveni vienu stundu.
VIDEO:
3. Izņem visas sastāvdaļas un pamatīgi tās sakapā.
4. Uz lēnas uguns, vāra dzērienu vēl trīs stundas.
Pēc tam, vajadzētu palikt aptuveni 1,5 litriem sīrupa. Katru rītu iedzer degvīna glāzītē ielieto mikstūru. Mikstūrai jāpietiek aptuveni 15 dienām, bet, ja tā uzglabāta ilgāk kā 20 dienas, tā vairs nav lietojama uzturā.
Avots: viralalternativenews.com
Tevi noteikti interesēs
- Saeima pieņem pabalstu grozījumus: lūk, kas mainās ģimenēm ar bērniem līdz 20 gadu vecumam
- Kritika par “Straumes” sudraba monētu tirdzniecību: Latvijas Banka saskaras ar nepieredzētu situāciju un neapmierinātību
- 5 modes padomi no skaistajām itālietēm: ikviena no mums to var atkārtot
- Nopirku Rīgas veikalā vīra mātei pa 400 eiro aproci, bet aiznesu to atpakaļ, kad noskaidrojās ko viņa dara ar mūsu dāvanām
- Saeima apstiprina pretrunīgi vērtētās Darba likuma izmaiņas: zināms, kas mainīsies darba devējiem un darbiniekiem – kuri “iegūs” vairāk
- Sinoptiķi nāk klajā ar jaunākajām prognozēm: no 12. decembra Latvijā laika apstākļi mainīsies







