Dziedātāja Samanta Tīna nāk klajā ar jaunumiem: stāsts esot par diviem cilvēkiem, kuriem neesot lemts būt kopā

Foto – ekrānuzņēmums

Neilgi pirms savas rudens koncerttūres “Vēstule Tev”, dziedātāja Samanta Tīna nākusi klajā ar pārsteidzošiem jaunumiem.

Atgādināsim, ka pagājušā gada decembrī dziedātāja Samanta Tīna mija gredzenus ar savu izredzēto. Savu privāto dzīvi viņa ļoti sargā no publicitātes. Taču savās kāzu fotogrāfijās, kuras viņa publicēja vietnē “Instagram”, viņa rakstīja, ka jūtas ļoti laimīga un pateicās savam jaunajam vīram par to, ka viņš esot ļāvis viņai burtiski piedzimt vēlreiz.

Kāzas notika ļoti šaurā ģimenes un draugu lokā un tika nosvinētas Kuldīgā. Abi laulības gredzenus mija baznīcā.

Foto – ekrānuzņēmums

Iepriekš Samantai vairākus gadus bija attiecības ar izmeklētāju Nauri Liepiņu, taču diemžēl pāris izšķīrās un gāja katrs savu ceļu. Vēlāk dziedātāja atzina – ir iepazinusies ar burvīgu vīrieti, turklāt abi iepazinušies internetā.

Tagad, drīzumā sagaidāma Samantas akustiskā un romantiskā kuncerttūre un dziedātāja ir laidusi klajā jaunu dziesmu, kurai dots nosaukums “Nav Nevienas Saules”. Dziesma stāstot par diviem cilvēkiem, kuri ir ļoti iemīlējušies viens otrā, tomēr viņiem nav lemts būt kopā.

Dziesmas vārdus sarakstījusi Samanta pati un Artūrs Breģis, bet mūzikas autori ir Marks Spruģevics (Mauriks) un Grafomāns. Videoklipu producējusi kompānija “film naked”, un Samanta esot ļoti pateicīga viņiem par šo darbu.

Foto – ekrānuzņēmums

Samantas Tīnas koncerttūre sāksies 19.oktobrī Mazmežotnes muižā, vēlāk 26.oktobrī – koncertzālē “Valmiera”, 27.oktobrī – Lūznavas muižā, 2.novembrī – Alūksnē, 23.novembrī – Pārventas bibliotēkā, bet
30.novembrī – Krustpils pilī, 7.decembrī – Kuldīgas koncertzālē “Klavinas Piano” un visbeidzot 27.decembrī – Rīgā, “Splendid Palace”.

Draudzene nopirka pilnu maisiņu ar lētām zobu pastām; Uzzinot iemeslu, es sekoju viņas piemēram

Biļetes uz Samantas Tīnas koncertiem var iegādāties “Biļešu Serviss”.

Dziesmas “Nav Nevienas Saules” mūzikas video:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment