7. Uzņemieties atbildību par savu nākotni.
Jūs nekad nekontrolēsiet savu nākotni, ja ļausiet pagātnei kontrolēt sevi. Jums ir iespēja pārraut sāpes, bailes un vilšanās ciklu, kas radies no pagātnes traumām. Pārraujot šo loku, jūs transformējat sevi. Uzņemieties atbildību par to, kas notiek šodien un rīt.
8. Dari to, kas sniedz prieku.
Jūs daudz vairāk nožēlosiet to, ko neesat izdarījuši, nekā tās lietas, kas bijušas “nepareizas” — meiteni, kuru neesat noskūpstījuši, ceļojumu, kuru neesat veikuši, projektu, kuru pastāvīgi atliekat, laiku, ko varējāt veltīt kādam palīdzībai. Ja ir iespēja – dari to.
Varbūt tev vairs nekad nebūs šāda iespēja.
9. Tavs veselīgums ir vissvarīgākā lieta tavā dzīvē.
Ja par savu ķermeni rūpēsies par vēlu, tas par tevi nerūpēsies vēlāk. Ja vēlies veselīgu prātu, ķermeni un garu, jāierobežo kaitīgas pārtikas patēriņš. Veselīgas izvēles noved pie veselīgiem darbiem, veselīgi darbi – pie veselīgiem rezultātiem.
10. Kvalitāte ir svarīgāka par daudzumu.
Tava dzīve ir atkarīga no pieredzes kvalitātes. Simts paziņu nenozīmē tikpat daudz kā viens īsts draugs.
Padomā, kā tu pavadi savu laiku. Novērtē to, ko dari un ar ko to dari. Izmanto šos brīžus pilnvērtīgi.
Katru dienu, kad mosties, ir uzvara.
Lasi vēl: Nenovāciet ķiplokus jūlijā-augustā, lai tos varētu uzglabāt ilgu laiku, tie nepūstu un nežūtu- tie saglabāsies svaigi līdz vasarai: šis ir neparasts padoms, taču tas darbojas
Nekad nav par vēlu kļūt par to, par ko esi vēlējies būt vai varētu kļūt, ja sāktu tagad.
Tevi noteikti interesēs
- Sinoptiķi paziņo, ar ko rēķināties tuvākajā laikā: ”Pats grūtākais sāksies no 19.novembra”
- Ar ko mēslot ābeles un bumbieres novembra izskaņā, lai tās labi pārziemotu un nākamgad dotu vēl bagātīgāku ražu
- Bekonu vairs necepu pannā – ieraudzīju, kā to gatavo restorānā, un tagad daru tieši tāpat
- Sēdēju sastrēgumā uz Kārļa Ulmaņa gatves, kad pamanīju vīra BMW, bet blakus sveša sieviete – sāku sekot
- Pievieno telpai vienu vienkāršu lietu, kas uzsūc lieko mitrumu, lai veļa ziemā izžūtu daudz ātrāk
- Katru nedēļu gatavoju ķirbi šādā veidā, un bērni vienmēr prasa: “Mamm, vai tiešām tas ir ķirbis?”








