Tad ņemu svaigus gurķus, šim kāpostu, burkānu un biešu daudzumam pietiks ar diviem gurķiem. Gurķus nomizoju un sagriežu plānās strēmelītēs, var arī sarīvēt uz korejiešu rīves.
Šiem salātiem pievienoju arī zaļo ābolu pēc drauga receptes, ko nomizoju un sagriežu plānās strēmelītēs. Ļoti garšīgi sanāk ar ābolu.
Salātiem pievienoju arī zaļumus, dārzeņu salātus nevaru iedomāties bez zaļumiem, vienmēr pievienoju, var pievienot dilles vai zaļos sīpolus.
Visus dārzeņus salieku salātu bļodā un pagatavoju mērci:
augu eļļa vai vēlams olīveļļa – 30 ml.
sāls pēc garšas
citronu sula pēc garšas
Protams, lai zaudētu svaru, es trīs dienas neēdu tikai šos salātus, nē, es parasti salātiem pievienoju nedaudz olbaltumvielu: vārītu olu, vārītas zivs gabalu vai nedaudz vārītas vistas krūtiņas.
Lasi vēl: Viņiem būs zelta kalni: Volodina prognozē finanšu kalnus 2 zīmēm
Mūsdienās cukuru neēdu vispār, tēju vai kafiju nedzeru, tikai sulas, vēlams svaigi spiestu vai vienkārši tīru ūdeni pudelēs.
Lai labi garšo!