Ekonomisku vistas vakariņu recepte. Sulīgi, garšīgi un ģimene labi paēdusi

Šī ir recepte vienām no mūsu ģimenes iecienītākajām vakariņām – vistas gaļa ar kartupeļiem un dārzeņiem. Receptes īpatnība slēpjas īpašajā mērces pagatavošanas metodē.

Pārtikas preču saraksts:

· 3 vistas krūtiņas;
· sāls, melnie pipari, sarkanie pipari;
· 1 sīpols;
olīveļļa pēc izvēles;
· 4 kartupeļi;
· 200 ml bieza krējuma vai skābā krējuma;
· 2 olas;
· 1 tējk. karijs;
· 120 g siera;
· 1 tomāts.

Sīpolu sagriež plānos pusgredzenos. Cepšanas trauka dibenu ieziež ar augu eļļu un liek tajā sīpolus. Vienmērīgi sadaliet to pa traukiem.

Kartupeļus nomizo un sagriež mazos biezos apļos.

Pārvietojiet to uz cepešpannu, pārklājot sīpolu. Dažas šķēles var pārgriezt uz pusēm, lai tās būtu vieglāk novietot.

Sāls un pipari pēc garšas, varat pievienot arī iecienītākās gatavās garšvielas un garšvielas. Es izmantoju Provansas garšvielas un maltus melnos piparus.

Kādas garšvielas vislabāk sader ar šo ēdienu? Kā jūs domājat?

Vistas fileju sagriež mazos gabaliņos. Apkaisiet ar sāli un pipariem un pievienojiet karija garšvielas pēc vēlēšanās.

Cepamajā traukā liek filejas, virsū liekot kartupeļus.

Mēģiniet pagatavot šo ēdienu tieši tā, kā es aprakstīju šajā rakstā. Esmu pārliecināts, ka jūs pat vēlēsities papildus porciju. Starp citu, šo ēdienu var droši pagatavot nākamajam svētku mielastam. Vienkārši piesitiet laiku tā, lai viesi jau būtu pie galda un jūs pasniedzat siltu. Gaļai virsū būs siera kārtiņa. Tas ir ļoti garšīgs, ja tas nesasalst, bet stiepjas.

Lai pagatavotu mērci, tīrā bļodā sakuļ dažas olas un sajauc tās ar biezo krējumu. Abiem produktiem jābūt istabas temperatūrā. Izvēlieties tauku procentuālo daudzumu krēmā pēc saviem ieskatiem.

Lasi vēl: Sāku biežāk pirkt aknas, kad ciemos nogaršoju šo ēdienu. To ēd pat tie, kam negaršo aknas

Sāls un pipari. Pievienojiet Provansas garšvielas un kariju.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Leave a Comment