Eksperti noskaidrojuši par ko sapņo suņi – šo izlasot, tu notiekti iesi apskaut savu mīluli

Žurnāls “People” publicējis interviju ar Hārvardas Universitātes ekspertu, kurš skaidro, kā mājdzīvnieku sapņošanas ieradumi atšķiras no tiem, kas raksturīgi cilvēkiem. Eksperts palīdzēja atbildēt uz dažādiem jautājumiem, kas saistīti ar ātro viļņu miega cikliem un kāju kustībām.

Visi, kuriem ir suņi, zina, ka dažkārt guļot tie izdveš jaukas skaņas vai pat pa miegam kustina ķepas. Mēs parasti pieņemam, ka suns sapnī dzenas pakaļ kādam dzīvniekam, taču tagad mūsu rīcībā ir pierādījumi, kas apstiprina to, ka suņi sapņo arī par citām lietām.

Ko suņi piedzīvo, kad sapņo?

Cilvēki sapņo par lietām, kas viņus interesē dienas laikā. Sapņi izpaužas vairāk vizuālā veidā nekā loģiskā. Nav pamata domāt, ka dzīvnieki šajā ziņā ir atšķirīgi. Ņemot vērā, ka suņi lielākoties ir ļoti pieķērušies saviem īpašniekiem, visticamāk, ka tavs suns sapņo par tavu seju, smaržu un tevis kaitināšanu vai izpatikšanu tev.

Suņu saimnieki uzzinot, ka suņi sapņo par viņiem, bija neticami aizkustināti. Daudzi suņu īpašnieki pēc pārsteidzošās informācijas uzzināšanas sociālajos kontos publicēja attēlus, kuros viņu suņi redzami, cieši guļot un sapņojot.

Citiem vārdiem sakot, suņi ir pārāk labi šai pasaulei.

Zinātnieki apgalvo, ka kaķu miega pētīšanai būs jāvelta krietni vairāk laika, lai izdibinātu, par ko viņi sapņo.

Lasi vēl: 15 neticami fakti par suņiem; Pēdējais fakts mani pārsteidza visvairāk

Avots: twentytwowords.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment