Eksperts negaidīti nosauc suņu šķirni, kura ir piemērota ģimenēm ar maziem bērniem: nekad neuzminēsiet!

Foto – Pexels

Veterinārijas eksperts, runājot par tām suņu šķirnēm, kas ir piemērotas dzīvei ģimenē, kurās aug mazi bērni, ir nosaucis vairākas šķirnes. Taču viena no tām izbrīnā likusi ieplest acis pat pieredzējušākajiem suņu saimniekiem. Kā tad tā?

Britu eksperts, kurš sociālajos tīklos atrodams ar segvārdu @ben.the.vet, nosaucis četras suņu šķirnes, kuras vajadzētu kā variantu apskatīt tiem, kas vēlas iegādāties sev mājdzīvnieku, bet viņu ģimenē aug mazi bērni.

Tiesa, viņš arī akcentēja, ka neeksistē ideālas šķirnes, jo katrai ir gan savas priekšrocības, gan savi trūkumi, tomēr kā galveno jauno saimnieku uzdevumu akcentēja – jo vairāk ar konkrēto suni saimnieki darbosies un veltīs dzīvniekam laiku, jo lieliskāku rezultātu iegūs – attiecīgi, dzīvnieks būs paklausīgs un socializēts.

Taču kā vienu no suņu šķirnēm eksperts nosauca tādu šķirni, kuru mēs noteikti nevarētu iedomāties. Turklāt daži šo ieteikumu komentāros uzreiz sākuši apšaubīt.

Un tā – pirmā šķirne, kurai eksperts Bens iesaka pievērst uzmanību, ir:

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

1. Kokerspaniels (gan angļu, gan amerikāņu)

Foto – Pexels

Viņš atzina, ka viņam pašam pret šīm abām šķirnēm ir “vājība”. Lai arī abas šķirnes ir ārkārtīgi skaistas, jāņem vērā, ka šie ir ļoti enerģiski suņi, kam ikdienā būs nepieciešamas daudz kustības un fiziskās aktivitātes. Tāpēc kokerspanieli, visdrīzāk, ir piemēroti tām ģimenēm, kuras vismaz stundu dienā veltī tam, lai dotos garās pastaigās pie dabas. Papildus tam gan viņš arī minēja, ka īpaši būs jākopj šo suņu kažoks, turklāt – tas jādara regulāri.

Kā otro iespējamo piemērotāko šķirni, Bens ieteica mums visiem zināmos četrkājainos skaistuļus…

Raksta turpinājums nākošajā lapā:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment