Ekstrasensi atklāj kā saglabāt harmoniskas attiecības gan ar otro pusīti, gan ģimeni, gan draugiem

Tas ir absolūti nesvarīgi, kāda ir attiecību būtība – mīlestība, draudzība, radniecība. Visās attiecībās galvenais ir pašaizliedzības trūkums. Jūs varat un pat vajadzētu domāt par sevi, bet nevajadzētu aizmirst, ka visām pusēm ir vajadzīga uzmanība. Vienmēr ir jācenšas panākt harmoniju attiecībās, jo spēle noteikti beigsies ar draudzības vai mīlestības pārtraukumu.

Kas ir harmoniskas attiecības?

No bioenerģētikas viedokļa harmoniskas attiecības ir abu auru ideāla kombinācija. Tāpat kā krāsas paletē, ne visas cilvēku auras var tikt apvienotas normāli. Tas nav svarīgi, pretstatā savai laulībai vai draudzībai, vai arī jūs esat ļoti līdzīgs. Svarīgi ir, cik daudz jūs viens otru papildināt.

Ekstrasensi apgalvo, ka patiesībā draudzība un mīlestība ir iespējama vairumā gadījumu. Ļoti maz iespēju, ka jūs nevarat satikt personu. Tas ir vienkārši, jo, kā viņi saka, kurš meklē, tas vienmēr atradīs.

Ekstrasensi un bioenerģijas eksperti saka, ka normālas attiecības ir iespējamas tikai ar augstu savstarpējās uzticēšanās līmeni. Jūs varat strīdēties ar otru, bet jūsu uzticība vienam pret otru ir nesatricināma. Tas ir visa pamats.

Viss sākas, protams, ar savu uzticību, ar iekšējo garu. Ja jūs par kaut ko šaubāties, tas ir pirmais solis uz neveiksmi. Ekstrasensi to sauc par domāšanas maģiju, jo domas ir patiesi materiālas.

Lasi vēl: 12 padomi kā saglabāt savas sievietes mīlestību pret tevi. Ja tu tos sāksi pielietot, viņa pievienosies!

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt kā panākt harmoniju mīlestībā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment