“Ekstrasensu cīņas” uzvarētājs Mehdi Ebrahimi Vafa dalās ar Vecgada horoskopu zodiaka zīmēm

Slavenais irāņu gaišreģis un dziednieks Mehdi Ebrahimi Vafa ir sagatavojis mums Jaungada dāvanu – horoskopu 2023. gada pēdējām 10 dienām. Ko liktenis dos visām zodiaka zīmēm? Mehdi Vafa sniedz atjauninātu prognozi laika posmam no 21. līdz 31. decembrim. Uzziniet, kur koncentrēt savu enerģiju un kur atlaist un nomierināties. Plānojiet svarīgas lietas veiksmīgiem randiņiem un noslēdziet aizejošo gadu uz augstas nots.

Mehdi Vafa

Vispārīgi padomi Mežāžiem, Strēlniekiem, Jaunavām un Ūdensvīriem

Jaunajā gadā tu metīsies ar tādu pašu attieksmi, ar kādu pabeigsi 2023. gadu. Tāpēc mēģiniet nomaksāt visus parādus (kredīti neskaitās). Ja vēlies mīlestību, romantiku un piedzīvojumus, esi drosmīgs un neaizslēdz savu sirdi. Pie apvāršņa jau rādās jauns romāns.

Ieteikumi Aunam, Vērsim, Dvīņiem un Svariem

Jūsu vecais sapnis piepildīsies laimīgā gadījumā. Jūs saņemsiet cienīgu atlīdzību par visiem pārbaudījumiem, kurus esat izturējis šogad. Tiesa, no likteņa nevar izvairīties. Pieņemiet viņas piedāvājumus, un drīz jūs sapratīsiet, ka viss nebija velti.

Lauva, Vēzis, Zivis un Skorpions: Mehdi Vafa prognoze

Jaungada maģija jūs jau gaida. Izbaudiet priecīgu, bez mākoņiem pavadītu laiku kopā ar saviem mīļajiem. 2023. gada pēdējās 5 dienas ir laiks, lai plānotu darba lietas.

Auns

Mehdi iesaka dziļi elpot, izelpot un nesarežģīt savu dzīvi. Jūsu galvenais ienaidnieks Jaunā gada priekšvakarā ir banāla iedomība. Labāk mēģiniet noslēgt pagātnes strīdus un nesaskaņas ar svarīgiem cilvēkiem. Šis periods var būt otrā iespēja mīlestībai vai draudzībai, bet dažiem tas ir fināls. Nebaidieties pielikt punktu sarežģītām attiecībām, taču arī nesasteidziet lietas.

Zvaigznes sola labu veselību un dziedināšanu. Dažreiz jūsu iecienītākais ēdiens, seriāli un klusums dziedē labāk nekā jebkuras tabletes. Ievietojiet dažas monētas kabatā 27. decembrī. Šis ir labs laiks darījumiem, pārdošanai un papildu ienākumiem. Vai plānojat ilgu ceļojumu? Labāk to atlikt uz janvāri.

Labvēlīgi datumi jebkad: 25. un 30. decembris.

Vērsis

Pat ja Jaunajā gadā neko negaidīsi, tas tevi pārsteigs ar patīkamiem pārsteigumiem. Padomājiet par labo, mierīgi noslēdziet savas lietas un drosmīgi ķerieties pie Jaungada atmosfēras radīšanas ar savām rokām. Liktenis pasargās no vilšanās un dos spēku īstenot drosmīgos un pat trakos sapņus. Nekādā neierobežojiet sevi. Drīzumā varēsi aizvērt jautājumu, kas tevi nomoka pēdējo pusgadu, un tas mainīs notikumu gaitu.

Finanses viegli ieplūst jūsu rokās, bet tās arī vienkārši aiziet. Neesiet sarūgtināts – izbaudiet katru pirkumu. Ja negatīvs spiediens nāk no ārpuses, biežāk mazgājiet seju un rokas ar tekošu ūdeni. Atcerieties: ir svarīgi rūpēties par saviem nerviem un neplēst vēnas ceļā uz mērķi.

Labvēlīgi datumi: 27.–28.decembris.

Dvīņi

Tagad vairāk nekā jebkad agrāk jums ir svarīgi būt kustībā. Meklējiet, rīkojieties, izbeidziet lietas. Pat ja pēdējā laikā jūtaties iztukšots un noguris, jūsu enerģija atgriezīsies pie jums. Šis ir uzvaru periods sacensībās, sacensībās un sacensību cīņās. Gaidiet labas ziņas no radiniekiem. Veselība būs vislabākajā līmenī!

Mehdi brīdina: biznesā nekāp uz tā paša grābekļa, ja ir zināms rezultāts. Pretējā gadījumā jūs varat zaudēt ne tikai laiku, bet arī naudu. Lielisks laiks, lai nosmeltu finanšu krēmu, ir 24.–29. decembris. Gaidiet peļņu un plānojiet, kā to tērēt.

Labvēlīgi datumi: 30.–31.decembris.

Vēzis

Plānojiet un pavadiet Jauno gadu saskaņā ar saviem noteikumiem. Neklausiet nevienu un izveidojiet svētkus, par kuriem jau sen sapņojāt. Liels uzņēmums, lieliski svētki – tas viss ir sekundāri. Jūs vienmēr atradīsiet labu variantu un būsiet laimīgs šajā dienā par spīti visam. Noteikti pierakstiet svētku plānu: iecienītākie ēdieni un izklaides. Uzaiciniet cilvēkus, kas jums patiešām nepieciešami, pat ja esat pārliecināts, ka viņi nenāks.

Attiecībās ar mīļoto ievēro rīcību un neņem vārdus pie sirds. Izvairies no savtīguma: centies sadzirdēt un ņemt vērā viņa viedokli. Finanšu jomā jums vajadzētu uzticēties saviem instinktiem un skaitļiem, nevis padomiem. Un negaidiet atlīdzību par labiem darbiem. Padarījis labu, atlaid viņu.

Labvēlīgi datumi: 28. un 31. decembris.

Lauva

Laiks skrien kā traks, bet visu izdarīsi laikā – pateicoties tavai enerģijai un ugunīgajam dzinējam krūtīs. Ja piedāvājat palīdzību kādā jautājumā, pieņemiet to. Kolēģi un tuvinieki būs tavā pusē, lai ko tu arī sāktu. Nākamās 10 dienas ir piemērots laiks ģimenes plāniem. Daži cilvēki vēlēsies pārbaudīt jūsu nervus un izraisīt konfliktu. Centieties izvairīties no provokācijām.

Jaungada vakarā sirsnīgi lūdziet slepenākās lietas. Nākamā Pūķa gada spēks palīdzēs realizēt jūsu ieceres. Centieties Vecgada vakarā neņemt kredītus un neaizņemties naudu. No 25. decembra līdz 30. decembrim sagaidiet banknošu pieaugumu jūsu makā.

Labvēlīgs datums: 26. decembris.

Jaunava

Decembra pēdējās dienas būs saules un gaiša prieka piepildītas. Jūs varēsiet atrast labu vārdu ikvienam, un pasaule jums dos daudz iemeslu smaidīt. Šis ir arī svarīgs brīdis, lai izvērtētu. Atbrīvojiet kādu laiku savā grafikā klusām pastaigām vienatnē. Pat ja tavā dzīvē ir pienācis pagrieziena punkts, rūpīgi pārdomā to un izdari secinājumus. Atstājiet visas sūdzības pagātnē, veltiet laiku savai dvēselei. Paļaujieties uz savu iekšējo spēku, un tas kļūs par uzticīgu talismanu.

Lasi vēl: Laimes horoskops 2024. gada janvārim visām zodiaka zīmēm

Lai novērstu uzmanību no nevajadzīgām domām, jums palīdzēs viegli fiziski vingrinājumi. Skriešana, joga un fitness uzturēs jūsu ķermeni un prātu labā formā. Jauks bonuss aploksnes ar bonusu veidā, negaidīta dāvana vai veiksmīga taka noteikti pacels jūsu garastāvokli.

Labvēlīgi datumi: 23.–25.decembris.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment