“Ekstrasensu cīņas” uzvarētājs Mehdi Ebrahimi Vafa dalās ar Vecgada horoskopu zodiaka zīmēm

Svari

Tava intuīcija kļūs asa kā nazis, izmanto šo brīdi. Jūs gaida izrāviens biznesā. Jūtieties brīvi virzīties uz priekšu, Visums jums pateiks pareizo ceļu. Ja ģimenē rodas strīdi un konflikti, meklējiet padomu kādam vecākam ģimenes loceklim. Viņš palīdzēs atrisināt problēmu.

Labākais ieteikums labai veselībai un stresa pārvarēšanai ir smiekli! Lasiet savas iecienītākās grāmatas, skatieties komēdijas, klausieties jokus, sanākiet kopā ar draugiem. Smaidi pat ar spēku, priecājies par šo pasauli, un tā tev atbildēs ar gaisa skūpstu. Naudas jautājumos izvairieties no situācijām, kas var diskreditēt jūsu labo vārdu. Neviena naudas summa nav tā vērta.

Labvēlīgi datumi: 25. un 30. decembris.

Skorpions

Šis laiks ir uzlādēts ar spēcīgām jūtām un emocijām. Apbrīnojami notikumi ieplīsīs tavā dzīvē kā lavīna. Tādā veidā Visums sniedz atsauksmes par jūsu darbībām. Un tas ir brīnišķīgi, jo jūs sāksit atklāt jaunas savas lielās ugunīgās sirds šķautnes. Ja jums ir jācīnās par savu laimi, cīnieties. Izvēlieties cilvēkus, nevis vientuļa karotāja ceļu.

Ja sirds ir nerātna, pavadiet vairāk laika svaigā gaisā, biežāk vēdiniet dzīvokli un darba vietu. Īsas pastaigas 15-30 minūtes dienā nāks par labu jūsu veselībai. Lai Jaunais gads dāsni sagādātu pārsteigumus, neskopojies ar dāvanām saviem mīļajiem. Emocijas un iespaidi ir nenovērtējami.

Labvēlīgi datumi: 26. un 31. decembris.

Strēlniekam

Visbeidzot, jūs varat baudīt mieru un stabilitāti. Klusums pasargās jūs no steigas, un jūs varat mierīgi uzņemties jaunus plānus un uzdevumus. Tajā pašā laikā pie tavām durvīm klauvēs tuvi cilvēki, kuri jau ilgu laiku bijuši tālu prom. Atcerieties, ka jūs pats esat gaismas un prieka avots. Neviens nevar sabojāt svētku noskaņu, ja jūs aizsargājat savu garīgo telpu.

Jaunā gada priekšvakarā ir svarīgi parūpēties par savu imunitāti. Pievienojiet savai diētai zāļu tējas ar citronu, upenēm, ingveru, avenēm, smiltsērkšķiem un dzērvenēm. Lai saglabātu un palielinātu naudas enerģiju, astrologs neiesaka pārdot īpašumu, akcijas vai pat doties uz lombardu pirms gada beigām. 28. decembrī tevi sagaida patīkams naudas pārsteigums.

Labvēlīgi datumi: 24. un 30. decembris.

Mežāzis

Svarīga persona, ar kuru jūs šķīrāties uz neskaidras nots, var atkal atgriezties jūsu dzīvē. Ja vara ir koncentrēta jūsu rokās, daudzu cilvēku likteņi tagad būs jūsu ietekmē. Ģimenē varēsi demonstrēt savas līdera īpašības un dot lielu ieguldījumu uzņēmuma darbā. Bet atcerieties: cilvēce ir prioritāte.

Jūs gaida patīkams un negaidīts naudas pārsteigums. To nevar nosaukt citādi kā par veiksmi. Mēģiniet pieradināt savu pārliecību un spītību attiecībās. Tagad labāk piekāpties savam partnerim un Jaunajā gadā noteikti pārsteidziet savu mīļoto ar oriģinālu dāvanu. Lai nenokļūtu neskaidrā stāstā, glabājiet citu cilvēku noslēpumus kā savu acs ābolu.

Labvēlīgās dienas: 22. un 24. decembris.

Ūdensvīrs

Nauda tagad aizņem visas jūsu domas. Ir svarīgi izmantot galvu, nevis emocijas, un ieklausīties savā intuīcijā. Rīkojieties uzmanīgi, plānojiet katru soli, veltiet laiku. Jūsu lēmumi var kļūt liktenīgi. Svarīgos juridiskos jautājumus atlikt uz nākamo gadu. 29. decembris ir visnelabvēlīgākais laiks šai lietai. Astroloģe iesaka tuvākā mēneša laikā nepamest darbu un nepārvākties uz jaunu dzīvokli.

Ar mīļajiem atver savu sirdi un drosmīgi runā par to, ko vēlies. Jūs tiksiet uzklausīts, ja būsiet noskaņots dialogam. Lai piesaistītu veiksmi, Jaunajā gadā uz svētku galda iededziet sarkanas sveces un ģērbieties gaiši smilškrāsas apģērbā.

Labvēlīgs datums: 23. decembris.

 Zivis

Jums atveras jaunas durvis. Gaidāmi interesanti un aizraujoši notikumi. Ja nepieciešams, bez bailēm dodieties pa cīņas ceļu; tas dos jums gan nenovērtējamu pieredzi, gan rezultātus. Lai kurā jomā jūs nodarbotos ar pašattīstību, jums veiksies. Esiet neatlaidīgs un pacietīgs. Pieņemiet lēmumus tikai ar vēsu prātu un izturieties pret nepatīkamiem cilvēkiem tāpat, kā viņi izturas pret jums.

Lasi vēl: Tests! Kādu lādi izvēlēsies – tādu dāvanu arī saņemsi Jaunajā gadā!

Jūsu nerviem tagad ir nepieciešams īpašs atbalsts. Izvairieties no pārmērīga darba, atpūtieties un ēdiet labi. Jūsu labais padoms būs vajadzīgs vairākiem cilvēkiem, taču neaizmirstiet uzklausīt jūsu vajadzības.

Labvēlīgi datumi: 29. un 31. decembris.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment