“Ekstrasensu kaujas” zvaigzne Mehdi Ebrahimi Vafa pastāstīja, kas mūs sagaida 2023. gada jūnija pirmajā pusē

Mehdi Ebrahimi Vafa, kas daudziem pazīstams kā “Ekstrasensu kaujas” dalībnieks, atklājis, kas mūs sagaida jūnija pirmajā pusē.

Atbrīvojiet savu potenciālu, atveriet sevi un izmantojiet profesionāļa piedāvāto zīlēšanas mākslu.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Jūnija pirmā puse Aunam būs piepildīta ar nebeidzamu enerģiju un jaunām iespējām. Jums var nākties saskarties ar dažiem pārsteigumiem, taču nekrītiet panikā.

Jūsu intuitīvās spējas būs lieliskas, tāpēc uzticieties savām nojausmām un stāties pretī izaicinājumam. Pievērsiet uzmanību svarīgiem projektiem un neaizmirstiet atpūsties, lai saglabātu līdzsvaru.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 20. maijam)

Jūnija pirmajā pusē Vērsim var rasties zināmas grūtības personīgo attiecību jomā. Iespējams, jums būs jābūt pacietīgākam un vēlmei piekāpties.

Tomēr neuztraucieties, jūsu enerģija un izturība palīdzēs jums pārvarēt visas grūtības. Svarīgi ir arī rūpēties par sevi un neaizmirst par savām vajadzībām.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Jūnija pirmā puse būs īpaši labvēlīga Dvīņiem. Tev pavērsies jaunas iespējas karjeras un personīgās izaugsmes jomā.

Nebaidieties uzņemties lielāku atbildību un tiekties pēc jauniem apvāršņiem. Jūsu komunikācijas prasmes un ātra asprātība palīdzēs jums gūt panākumus. Esiet atvērts jaunām paziņām un mācieties, tas var sniegt jums svarīgas mācības.

 

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēžiem īpaša uzmanība jāpievērš savai veselībai un pašsajūtai. Jums var būt nepieciešams nedaudz atpūsties un atgūties.

Esiet uzmanīgi pret savām emocijām un neapspiediet tās. Izmantojiet šo laiku, lai izpētītu un strādātu ar saviem iekšējiem stāvokļiem. Atcerieties, ka rūpes par sevi nav egoisms, bet gan nepieciešamība.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu par pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment