Pagatavošana:
Uzkarsē pienu līdz 40 grādiem, ieber cukuru, sāli, 1 ēdamkaroti miltu un raugu un atstāj uz 20 minūtēm.
Kad ieraugs ir gatavs, var pa daļām pievienot sviestu un izsijātus miltus, nepārtraukti maisot mīklu.
Trauku pārklāj ar pārtikas plēvi un atstāj uz 1 stundu.
Lasi vēl: Šīs tālruņa paroles var uzlauzt dažu sekunžu laikā: nekavējoties nomainiet tās
Sadaliet mīklu vairākās vienādās bumbiņās, izveidojiet no tām plakanas kūkas un ievietojiet iekšā pildījumu.
Tevi arī varētu interesēt
Atkal atstāj uz 20 minūtēm, pēc tam liek uz cepšanas paplātes, apsmērē virsu ar olas dzeltenumu un cep 180 grādos 25-30 minūtes.
Tevi noteikti interesēs
- “Mežā lācis ir ļoti kluss. Viņš var atrasties turpat pie blakus krūma…”: kuros Latvijas mežos ir vislielākā iespēja satikties ar lāciby Laura Andersone
- Vecums, kurā sieviete vīriešiem šķiet vismazāk pievilcīgaby Rinalds Bergmanis
- Mīklainais objekts kosmosā strauji tuvojas Zemei: Vanga pareģojusi citplanētiešu ierašanos uz Zemes 2025.gadāby Laura Andersone