Pagatavošana:
Uzkarsē pienu līdz 40 grādiem, ieber cukuru, sāli, 1 ēdamkaroti miltu un raugu un atstāj uz 20 minūtēm.
Kad ieraugs ir gatavs, var pa daļām pievienot sviestu un izsijātus miltus, nepārtraukti maisot mīklu.
Trauku pārklāj ar pārtikas plēvi un atstāj uz 1 stundu.
Lasi vēl: Šīs tālruņa paroles var uzlauzt dažu sekunžu laikā: nekavējoties nomainiet tās
Sadaliet mīklu vairākās vienādās bumbiņās, izveidojiet no tām plakanas kūkas un ievietojiet iekšā pildījumu.
Tevi arī varētu interesēt
Atkal atstāj uz 20 minūtēm, pēc tam liek uz cepšanas paplātes, apsmērē virsu ar olas dzeltenumu un cep 180 grādos 25-30 minūtes.
Tevi noteikti interesēs
- Agronomi iesaka: 5 ogu krūmi, kas jāiestāda tieši septembrī – nākošajā sezonā tad sagaidīsiet izcilu ražuby Laura Andersone
- Regīna Devīte atklāj – kāds Rīgas sienas uzraksts viņu vienmēr liek apstāties un aizdomātiesby Rinalds Bergmanis
- Kā šodien patiesībā dzīvo Uldis Dumpis: atklāts, kādu grāmatu viņam lasa priekšā sievaby Rinalds Bergmanis