Pagatavošana:
Uzkarsē pienu līdz 40 grādiem, ieber cukuru, sāli, 1 ēdamkaroti miltu un raugu un atstāj uz 20 minūtēm.
Kad ieraugs ir gatavs, var pa daļām pievienot sviestu un izsijātus miltus, nepārtraukti maisot mīklu.
Trauku pārklāj ar pārtikas plēvi un atstāj uz 1 stundu.
VIDEO:
Lasi vēl: Šīs tālruņa paroles var uzlauzt dažu sekunžu laikā: nekavējoties nomainiet tās
Sadaliet mīklu vairākās vienādās bumbiņās, izveidojiet no tām plakanas kūkas un ievietojiet iekšā pildījumu.
Atkal atstāj uz 20 minūtēm, pēc tam liek uz cepšanas paplātes, apsmērē virsu ar olas dzeltenumu un cep 180 grādos 25-30 minūtes.
Tevi noteikti interesēs
- Atraktīvā Gundega Skudriņa parāda, cik ekskluzīvu dāvanu viņa saņēma savā 50. dzimšanas dienā (+ VIDEO)
- Pāris nolēma celt māju — sieva uzdeva dizaineriem 4 vienkāršus jautājumus, uz kuriem neviens nespēja atbildēt
- Pagatavoju 6 litrus lieliska veļas mazgāšanas līdzekļa gandrīz par velti: lēti un efektīvi
- Pastāstīšu kā viegli un garšīgi pagatavot maltās gaļas pīrāgu: vīrs parasti prasa papildporciju
- Neparasti biezpiena plācenīši bez miltiem un olām – tie nepielīp pie pannas
- Sinoptiķi steidzami publicēja nepatīkamu laika prognozi 23. oktobrim: ko sagaidīt šajā dienā