Pagatavošana:
Uzkarsē pienu līdz 40 grādiem, ieber cukuru, sāli, 1 ēdamkaroti miltu un raugu un atstāj uz 20 minūtēm.
Kad ieraugs ir gatavs, var pa daļām pievienot sviestu un izsijātus miltus, nepārtraukti maisot mīklu.
Trauku pārklāj ar pārtikas plēvi un atstāj uz 1 stundu.
Lasi vēl: Šīs tālruņa paroles var uzlauzt dažu sekunžu laikā: nekavējoties nomainiet tās
Sadaliet mīklu vairākās vienādās bumbiņās, izveidojiet no tām plakanas kūkas un ievietojiet iekšā pildījumu.
Atkal atstāj uz 20 minūtēm, pēc tam liek uz cepšanas paplātes, apsmērē virsu ar olas dzeltenumu un cep 180 grādos 25-30 minūtes.
Tevi noteikti interesēs
- Ko nekādā gadījumā nedrīkst darīt 19.aprīlī, Klusajā sestdienā, lai neveiksmes jūs nevajātu arī pēc Lieldienāmby Sandra Ločmele
- Māsa pameta darbu ārzemēs un atgriezās mājās ar negaidītām ziņām: nezinu ko mums tagad darītby Rinalds Bergmanis
- Aprīļa sākums aizsaucis mūžībā leģendāru dziedātāju, kurš līdz pēdējām minūtēm bija īsts cīnītājsby Sandra Ločmele