Pērciet tikai veselu maizes klaipu.
Pirmkārt, nekad nepērciet šķēlēs sagrieztu maizi. Tās struktūra jau ir sašķelta, tāpēc produkts ātri noveco, lai arī kā to iesaiņotu. Dodiet priekšroku veselam maizes klaipam.
Pārgrieziet maizi precīzi divās daļās.
Sagrieziet maizi precīzi divās daļās. Galvenais “triks”: pārgrieziet maizi šķērsām, tieši pa vidu. Tagad jums ir divas vienas maizes kukulīša puses.
Grieziet pa maizes šķēlei no katras maizes kukulīša puses un pēc tam pārliecinieties, ka tās (pusītes) atkal saliktas ļoti cieši kopā.
Šādi sagriežot un uzglabājot maizi, jūs ierobežosiet gaisa piekļuvi tai. Un produkts saglabāsies svaigs līdz pat trīs reizēm ilgāk.
Tevi noteikti interesēs
- Sievišķās nianses izskatā, ko vīrieši nepieņem — vīriešu viedoklisby Rinalds Bergmanis
- Viens no Noras Bumbieres tuvākajiem draugiem ir atklājis līdz šim nezināmus faktus par dziedātājas dzīviby Sandra Vīgante
- Stāv un ziņkārīgi vēro: Smiltenes novadā traktorists nofilmē pieaugušu vilku tikai dažu metru attālumā (+ VIDEO)by Laura Andersone