Pērciet tikai veselu maizes klaipu.
Pirmkārt, nekad nepērciet šķēlēs sagrieztu maizi. Tās struktūra jau ir sašķelta, tāpēc produkts ātri noveco, lai arī kā to iesaiņotu. Dodiet priekšroku veselam maizes klaipam.
Pārgrieziet maizi precīzi divās daļās.
Sagrieziet maizi precīzi divās daļās. Galvenais “triks”: pārgrieziet maizi šķērsām, tieši pa vidu. Tagad jums ir divas vienas maizes kukulīša puses.
Grieziet pa maizes šķēlei no katras maizes kukulīša puses un pēc tam pārliecinieties, ka tās (pusītes) atkal saliktas ļoti cieši kopā.
Šādi sagriežot un uzglabājot maizi, jūs ierobežosiet gaisa piekļuvi tai. Un produkts saglabāsies svaigs līdz pat trīs reizēm ilgāk.
Tevi noteikti interesēs
- Viņi slēpj savu pieķeršanos un patiesās jūtas līdz pēdējam: tā dara tikai divas Zvaigžņu zīmesby Laura Andersone
- Kurš kuru vairāk apmāna: veikals maldina klientus vai klienti tomēr maldina veikalu, skaidrojam skarbo patiesībuby Sandra Vīgante
- No 2026.gada sliktas ziņas visiem dīzeļauto īpašniekiem: daudzi nezina, kādas likumdošanas izmaiņas ir pieņemtas Eiropā, tostarp Latvijāby Laura Andersone