Pērciet tikai veselu maizes klaipu.
Pirmkārt, nekad nepērciet šķēlēs sagrieztu maizi. Tās struktūra jau ir sašķelta, tāpēc produkts ātri noveco, lai arī kā to iesaiņotu. Dodiet priekšroku veselam maizes klaipam.
VIDEO:
Pārgrieziet maizi precīzi divās daļās.
Sagrieziet maizi precīzi divās daļās. Galvenais “triks”: pārgrieziet maizi šķērsām, tieši pa vidu. Tagad jums ir divas vienas maizes kukulīša puses.
Grieziet pa maizes šķēlei no katras maizes kukulīša puses un pēc tam pārliecinieties, ka tās (pusītes) atkal saliktas ļoti cieši kopā.
Šādi sagriežot un uzglabājot maizi, jūs ierobežosiet gaisa piekļuvi tai. Un produkts saglabāsies svaigs līdz pat trīs reizēm ilgāk.
Tevi noteikti interesēs
- Kā sagatavot krizantēmas ziemai: trīs soļi, lai nākamajā gadā tās ziedētu īpaši bagātīgi
- Nakts “koncerts”: kāpēc kaķi naktīs patiesībā ņaud un kā to novērst
- Ilva aizbrauca atpūsties uz Ēģipti un viesnīcas šefpavārs atklāj, ko viņi dara ar ēdienu, kas paliek pāri no bufetes restorāniem
- “Esmu strādājis par pavāru ēdināšanas nozarē 15 gadus”: kāpēc es nekad neēdu ārpus mājas un neiesaku to darīt arī jums
- “Jāpiešuj” laime, veiksme un labklājība: kas jāizdara 10. novembrī – senču ticējumi
- Meteorologs Toms Bricis: svētku brīvdienās Latvijā gaidāms auksts un “ziemīgs” laiks








