EPALE aicina uz tiešraides semināru “Efektīvs ieraksts sociālajos tīklos”

Turpinot izglītojošu lekciju ciklu par virtuālo komunikāciju, Eiropas pieaugušo izglītības elektroniskā platforma EPALE piektdien, 12.oktobrī, no plkst. 10.00 līdz 12.00 rīko tiešraides video semināru “Efektīvs ieraksts sociālajos tīklos”.

Kurus sociālos tīklus izvēlēties, lai rakstītu par profesionālām tēmām, un kā veidot viegli uztveramus tekstus, kas ieinteresē un piesaista sekotāju? Lai sniegtu atbildes uz šiem jautājumiem, semināra pirmajā daļā tiks analizēti populārākie sociālie tīkli saistībā ar komunikāciju, kas skar pieaugušo izglītību. Dalībnieki varēs gūt ieskatu par lielākajām sociālo tīklu lietotāju grupām un to sasniedzamību, kā arī papildināt zināšanas par izvēlētā komunikācijas stila atbilstību ziņas saturam un plānotajai mērķauditorijai. Semināru vadīs Rīgas Stradiņa universitātes studiju programmas vadītājs un Latvijas Ārpolitikas institūta pētnieks Mārtiņš Daugulis.

Video semināra noslēdzošā stunda būs veltīta blogu un ziņu ierakstu veidošanai, analizējot tipiskākās kļūdas, ko mēdz pieļaut, veidojot sociālo tīklu ierakstus un publicējot attēlus. Vebināra gaitā dalībniekiem būs iespēja arī uzdot jautājumus lektoram, sūtot tos uz e-pastu [email protected].

Semināru “Efektīvs ieraksts sociālajos tīklos” varēs vērot tiešraidē šajā saitē http://www.leta.lv/onair/embed/b:izm,un Izglītības un zinātnes ministrijas mājaslapā www.izm.gov.lv.

Eiropas Savienības pieaugušo izglītības elektroniskā platforma EPALE Latvijā tiek attīstīta Izglītības un zinātnes ministrijas “Erasmus+” projekta “EPALE Nacionālais atbalsta dienests” ietvaros.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment