Es baidos pazaudēt šo recepti: vistas spārniņi izrādās ļoti garšīgi, tas viss ir marinādē (mēs tos ēdam kā saulespuķu sēklas, nav iespējams apstāties)

Šodien es jums parādīšu, kā es gatavoju vistas spārniņus cepeškrāsnī. Tas ir ļoti garšīgi, tāpēc ejam gatavot!

Sastāvdaļas:

Vistas spārniņi – 1 -1,5 kg.
tomātu pasta – 2 ēd.k.
medus – 1-2 ēd.k.
ķiploki – 3 daiviņas
augu eļļa – 1 ēd.k.
garšvielas vistas gaļai – 1 tējk.
malti melnie pipari – 1/3 tējk.
paprika – 1\3 tējk.
sāls – pēc garšas

kā pagatavot:

Mums būs nepieciešami vistas spārniņi, es tos iepriekš nomazgāju un nosusināju ar papīra dvieli. Marinādei: 2 ēdamkarotes medus, 2 ēdamkarotes tomātu pastas, 1 ēdamkarote augu eļļas.

Un garšvielas – es pievienoju vienu tējkaroti vistas gaļas garšvielu, nedaudz maltas paprikas un maltu melno piparu, un, protams, sāli un ķiploku pēc garšas.

Pagatavosim marinādi:

Vispirms pagatavosim marinādi: divām ēdamkarotēm medus pievienoju divas ēdamkarotes tomātu pastas. Iegūsim saldskābju mērci, saldskābju spārnus.

Pievienojiet ēdamkaroti augu eļļas un izspiediet 3 ķiploka daiviņas. Ķiplokus pēc garšas, ja jums patīk vairāk ķiploku, pievienojiet vēl.

Pievienojiet tējkaroti vistas gaļas garšvielu un nedaudz maltu melno piparu un paprikas. Visu kārtīgi samaisa, pievieno tējkaroti sāls un samaisa.

Pārliecinieties, ka marināde ir garšīga, ja jums kaut kas trūkst, piemēram, sāls vai piparu, pievienojiet to vairāk.

Pagaidām atliksim to malā, bet pagaidām ķersimies pie spārniņu gatavošanas.

Tagad mums katrs spārns ir jāpārgriež trīs daļās. Spārna gals ir jānogriež, lai tas nesadegtu cepeškrāsnī, mums tas nav vajadzīgs.

Bet atlikusī daļa ir sadalīta divās daļās (tas, protams, nav nepieciešams).

Lasi vēl: “Tavs celms pēc dažām dienām iznīks, atceries recepti.” – atcerieties recepti,” man teica mežstrādnieks

Lai saprastu, kur griezt, ar rokām var lauzt to atpakaļ, un jūs varat viegli nogriezt visu, kas atrodas pie kaula.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Leave a Comment