Mums vajadzētu būt diviem šādiem gabaliem, un tāpat rīkojieties arī ar pārējiem spārniem. Tagad ievietojam spārnus marinādē un visu kārtīgi samaisām, lai spārniņi labi iesūcas.
Pārsedziet ar pārtikas plēvi un nosūtiet uz ledusskapi uz 20 minūtēm vai vēl labāk uz stundu, lai spārniņi labi iesūcas marinādē.
Atliek tikai tos likt uz cepšanas paplātes, pirms tam es to pārklāju ar foliju un foliju ieziedu ar augu eļļu.
Nosūtiet uz 25 minūtēm līdz 180 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī. Medus cepšanas laikā liek veidoties glazūrai, tāpēc neaizmirstiet pārklāt cepšanas paplāti ar foliju vai cepampapīru.
Viss ir gatavs, spārniņi iegūst gardu brūnganu garoziņu ar saldskābu garšu un vieglu ķiploku piegaršu. Kopumā vistas gaļa iekšpusē ir perfekti izcepta.
Pagatavošana ir vienkārša, medus-tomātu marināde piešķir vistas gaļai interesantu un pikantu garšu. Ja vēlaties, lai spārniņi būtu pikanti, pievienojiet kajēnas piparus.
Šie vistas spārniņi ir lieliski piemēroti vienkārši gardām vakariņām vai pusdienām.
Lasi vēl: Izmēģiniet jaunus salātus “Bez gadījuma”: es nekad nedomāju, ka mani varētu pārsteigt pupiņu salāti (vienkārši un garšīgi, ļoti garšīgi)
Man patīk spārniņus sadalīt gabaliņos, lai tie iznāktu skaistāki un arī ērtāk tos ēst, taču šo recepti var pagatavot arī veselus spārnus un pat vistas stilbiņus vai ciskas.
Tevi noteikti interesēs
- Siļķes smēriņš, kas pazudīs no galda pāris minūšu laikā: izskatās dārgs, bet maksā nieka centus
- Kāpēc nevajadzētu valkāt kāda cita drēbes – mūsu senči ticēja, ka pat to izmazgāšana nelīdzēs
- Gardais uzkodu “Napoleons” ar trim pildījumiem, kas vienmēr izceļas uz svētku galda un garšo visiem
- Pieci galvenie iesakņotie iemesli, kāpēc cilvēki pastāvīgi pretojas personīgām pārmaiņām
- Ar vienu slepeno sastāvdaļu: jauna “Siļķe kažokā” recepte no manas radu ģimenes
- Bez kunkuļiem un pielipšanas pie pannas: kā pagatavot perfektas plānās pankūkas, kas neplīst












