Pārlejam ar kefīru – tas piešķirs gaļai maigumu un palīdzēs garšvielām dziļi iesūkties šķiedrās. Lai pastiprinātu marinādes efektu un piešķirtu nelielu skābenumu, varam pievienot pāris ēdamkarotes svaigi spiestas citrona sulas.
Atstājam vistas fileju marinādē apmēram stundu, ideālā gadījumā – 2–3 stundas. Marinēšanās laikā traukam ar vistu jāatrodas ledusskapī. Pēc norādītā laika izņemam fileju un pagatavojam to sev ierastajā veidā.
Šajā marinādēs ir skābes, kas palīdz mazināt muskuļu šķiedru stingrumu, padarot vistas krūtiņu mīkstāku un sulīgāku pēc gatavošanas. Marināde (īpaši ar kefīru) palīdz vistas krūtiņai saglabāt mitrumu, īpaši, ja to cep vai grilē. Tā neizžūst tik viegli.
Ja tev noderēja šī vistas filejas marinēšanas recepte, atzīmē rakstu ar “patīk” un dalies ar draugiem sociālajos tīklos. Būsim pateicīgi arī par taviem komentāriem!
Tevi noteikti interesēs
- Labākais Žuljēns ar sieru, ko man gatavoja mans draugs no Francijas: ļoti garšīgs un sātīgs ēdiens
- Šo 5 Zodiaka zīmju vārdu krājumā nav vārda “budžets”
- Ko darīt, ja plastmasas loga rokturis neaizveras līdz vertikālam stāvoklim: loga regulēšana 2 minūtēs
- Likumsargi atgādina: ja auto ir šādi aprīkots, tad Tehniskās kontroles laikā uz ceļa var anulēt TA
- 5. decembris ir ”neveiksmīgā piektdiena”: ko nevajadzētu darīt, lai nezaudētu laimi un labklājību
- Cik bieži laistīt viegli kopjamo zirnekļaugu, lai tas augtu nevainojami – apkopojam visus trikus








