Pārlejam ar kefīru – tas piešķirs gaļai maigumu un palīdzēs garšvielām dziļi iesūkties šķiedrās. Lai pastiprinātu marinādes efektu un piešķirtu nelielu skābenumu, varam pievienot pāris ēdamkarotes svaigi spiestas citrona sulas.
Atstājam vistas fileju marinādē apmēram stundu, ideālā gadījumā – 2–3 stundas. Marinēšanās laikā traukam ar vistu jāatrodas ledusskapī. Pēc norādītā laika izņemam fileju un pagatavojam to sev ierastajā veidā.
Šajā marinādēs ir skābes, kas palīdz mazināt muskuļu šķiedru stingrumu, padarot vistas krūtiņu mīkstāku un sulīgāku pēc gatavošanas. Marināde (īpaši ar kefīru) palīdz vistas krūtiņai saglabāt mitrumu, īpaši, ja to cep vai grilē. Tā neizžūst tik viegli.
Ja tev noderēja šī vistas filejas marinēšanas recepte, atzīmē rakstu ar “patīk” un dalies ar draugiem sociālajos tīklos. Būsim pateicīgi arī par taviem komentāriem!
Tevi noteikti interesēs
- Dāvana no tavas iepriekšējās dzīves, pamatojoties uz tavu Zodiaka zīmi
- Dabas vērotāji nevar vienoties vai ziema būs barga vai tomēr kā pavasaris: meteorologs atklāj kas būs
- Likumsargi atgādina: aukstajā laikā auto dzinēju nedrīkst darbināt ilgāk par noteikto laiku – par to var sodīt
- Spāniete par Latviju: ”Jūsu mājas nav domātas dzīvošanai, bet gan kam citam”
- Kāda Preiļu veikaliņa darbiniece atklāja kāpēc tieši pārdevējas sver preci, bet jūs to nevarat – šeit ir savs mērķis
- Jūs, iespējams, to nepamanāt, taču šīs 10 smalkās pazīmes nozīmē, ka cilvēki jūs patiesi ciena








