Es biju uz “pauzes”, kad uzzināju par Allas Pugačovas pensijas lielumu; tas ir atklāts!

1986. gadā netālu no Pripjatas ciemata Primadonna sniedza koncertu avārijas likvidētājiem. Šī epizode tagad daudziem cilvēkiem asocējās ar nepatīkamām atmiņām.

Kā izrādījās, katru mēnesi Maksima Galkina sievai tiek pārskaitīti 55 tūkstoši rubļu (aptuveni 620 eiro).

“Rosstat” dati liecina, ka šie maksājumi ir mazliet zemāki par valsts vidējo atalgojumu, bet ievērojami augstāki par parastajām pensijām, tādēļ Krievijā daudzi vecāka gadagājuma cilvēki var justies skaudīgi par šo situāciju. Tomēr ir acīmredzams, ka māksliniece nesajūtīs ekonomisku spiedienu tikai no pensijas.

 

Papildus pensijai, Alla Pugačova pelna naudu arī no autoratlīdzības par savu dziesmu izmantošanu un nekustamā īpašuma nomas ienākumiem.

 

Mēdiji ziņo, ka dziedātāja centās saņemt pabalstu trūcīgam pensionāram Izraēlā (aptuveni 65 000 Krievijas rubļu), bet viņai tas tika noraidīts ar argumentu, ka slavenību nevar uzskatīt par nabadzīgu.

Kad Pugačova atkāpās no skatuves, Galkins kļuva par ģimenes galveno uzņēmēju. Tomēr pēdējo gadu laikā viņa ienākumi ir kļuvuši ļoti nestabili. Dažkārt bijušais Pirmā kanāla vadītājs spēj piesaistīt pilnas zāles, bet citos gadījumos viņa uzstāšanās ir mazāk veiksmīga.

 

Šī iemesla dēļ Krievijas pensija ir svarīgs “drošības resurss” Allai Pugačovai, no kuras viņa visticamāk neateiksies. Turklāt pašlaik dziedātāja apsver iespēju atgriezties Kr***ijā.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment