“Es darītu jebko savu bērnu labā” – saka māte, kas apturēja laupīšanu mājās, sniedzot laupītājam baudu!

Sieviete visnotaļ neparastā veidā nolēma glābt savu ģimeni no bruņotas laupīšanas, bet laikam jau nevar viņu par to īsti nosodīt, jo viņai izdevās! Vienīgi vīrs palika neizpratnē.

Sāra Konnora, trīs bērnu māmiņa no Teksasas kļuva par noziedzības apkarošanas fenomenu ar savu neparasto pieeju. Viņa bruņotam laupītājam sniedza minetu, lai novērstu viņa uzmanību un novilcinātu laiku!

Sāra neilgu laiku atpakaļ piedzīvoja laupīšanu ģimenes mājās. Laupītājs bija bruņots, tāpēc nebija daudz laika domāt – vajadzēja nekavējoties rīkoties, lai glābtu bērnus. Viņa nometās ceļos laupītāja priekšā, atvēra bikšupriekšu un sniedza viņam minetu, lai novērstu viņa uzmanību un novilcinātu laiku, kamēr vīrs pielavījās laupītājam no mugurpuses un iesita viņam ar krēslu pa galvu.

“Viņš bija bruņots un bīstams, bet tāda bija arī mana mute” – notikušo komentē Sāra, “Es savu bērnu dēļ darītu jebko, plus viņš nebija “minūtes čalis”, attiecīgi man nācās pastrādāt”, viņa piebilst. Vienīgi viņas vīrs pēc šī incidenta palika neizpratnē par to, kāpēc viņa sieva viņam nekad tā nav sniegusi minetu…

Lasi vēl: Smieklīgi: bēgot no policijas, laupītājs paliek karājamies ar galvu uz leju un bez biksēm (+FOTO)

Avots: hahaloud.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment