Sajauciet visas garšvielas un uzberiet tās uz kāpostiem. Iespiediet 3 ķiploka daiviņas, pievienojiet 7 ēdamkarotes 9% etiķa un pārlejiet garšvielas ar 3 ēdamkarotēm verdošas augu eļļas.
Parasti eļļu uzkarsēju pannā. Labi samaisa, lai visas garšvielas un eļļa vienmērīgi sadalītos. Liek kāpostus ledusskapī, lai sasūcas garšas apmēram 4 stundas.
VIDEO: 
 
   
Šī ir tik ātri un viegli pagatavojama uzkoda. Kāposti iznāk kraukšķīgi un ļoti garšīgi. Tas ir lielisks papildinājums gaļas ēdieniem.
Lasi vēl: Esmu nogurusi no kaļķakmens tējkannā. Es atklāju veidu, kā no tā atbrīvoties tikai 5 minūtēs. Es dalos
Labu apetīti!
Tevi arī varētu interesēt
Tevi noteikti interesēs
- 11 pazīmes, kas liecina par cilvēka skaisto dvēseli, un tam nav nekāda sakara ar izskatu
 - Šiem cilvēkiem ir augstākā aizsardzība pret “ļaunu aci”: viņi ir dzimuši šajos 3 datumos
 - No Tukuma uz Nigēriju – viņa apprecējās ar princi, bet pils vietā saņēma ko pavisam netīkamu un gribēja bēgt
 - “Tagad baidos iet mežā…”: pazīstama latviešu rakstniece, sēņojot dabūjusi rāpties kokā
 - “Lai viņi paskatās!”: Raimonds Pauls sev ierastajā humorā izteicis domas par augsto ordeni, ko viņam piešķīris prezidents Rinkēvičs
 - Pirmais noteikums, vārot bietes – un vēl divi svarīgi sīkumi
 

        








