Sajauciet visas garšvielas un uzberiet tās uz kāpostiem. Iespiediet 3 ķiploka daiviņas, pievienojiet 7 ēdamkarotes 9% etiķa un pārlejiet garšvielas ar 3 ēdamkarotēm verdošas augu eļļas.
Parasti eļļu uzkarsēju pannā. Labi samaisa, lai visas garšvielas un eļļa vienmērīgi sadalītos. Liek kāpostus ledusskapī, lai sasūcas garšas apmēram 4 stundas.
Šī ir tik ātri un viegli pagatavojama uzkoda. Kāposti iznāk kraukšķīgi un ļoti garšīgi. Tas ir lielisks papildinājums gaļas ēdieniem.
Lasi vēl: Esmu nogurusi no kaļķakmens tējkannā. Es atklāju veidu, kā no tā atbrīvoties tikai 5 minūtēs. Es dalos
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- ”Omniva” vēršas pie visiem saviem klientiem sakarā ar paciņu saņemšanuby Sandra Ločmele
- Atgriezos Latvijā, bet tikšanās ar meitu lika aizdomāties — vai neesmu veltījusi pārāk daudz viņas labāby Rinalds Bergmanis
- Ko pavasarī un vasarā valkāt stilīgai sievietei 60+: 10 tēli + padomi par audumiem, fasoniem un aksesuāriemby Rinalds Bergmanis