Es gatavoju kāpostus korejiešu gaumē: tie ir garšīgi, mēs sākam ēst un nav iespējams apstāties (mūsu iecienītākie, ātrie svaigu kāpostu salāti)

 

Sajauciet visas garšvielas un uzberiet tās uz kāpostiem. Iespiediet 3 ķiploka daiviņas, pievienojiet 7 ēdamkarotes 9% etiķa un pārlejiet garšvielas ar 3 ēdamkarotēm verdošas augu eļļas.

Parasti eļļu uzkarsēju pannā. Labi samaisa, lai visas garšvielas un eļļa vienmērīgi sadalītos. Liek kāpostus ledusskapī, lai sasūcas garšas apmēram 4 stundas.

Šī ir tik ātri un viegli pagatavojama uzkoda. Kāposti iznāk kraukšķīgi un ļoti garšīgi. Tas ir lielisks papildinājums gaļas ēdieniem.

Lasi vēl: Esmu nogurusi no kaļķakmens tējkannā. Es atklāju veidu, kā no tā atbrīvoties tikai 5 minūtēs. Es dalos

Labu apetīti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment