5. Un visbeidzot salātiem pievieno kūpinātu vistas krūtiņu. Jā jā! Šajos salātos lieliski sader krabju nūjiņas un vista. Krabju nūjiņu jūras “aromāts” tandēmā ar vistas krūtiņas “dūmiem” salātos rada absolūtu dārgu, kvalitatīvu zivju klātbūtnes sajūtu.
Salātus apkaisu ar majonēzi. Ja vēlas, to var dekorēt ar vīnogu pusītēm. Salāti labi garšo gan ar vīnogām, gan bez.
Līdz šim ne viens vien mans viesis ir uzminējis, ka salātos nav foreles! Katru reizi man tas ir tik smieklīgi, jo kādu dienu es arī nevarēju izdomāt savas tantes “noslēpumu”.
Lasi vēl: Kā kaķis “saka”, ka viņam sāp
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Mana māsa devās strādāt uz ārzemēm, jo personīgajā dzīvē viņai neveicāsby Rinalds Bergmanis
- “Es pat negribu klausīties!”: komponists Rezņiks izteicies par saviem kādreizējiem draugiem – Maestro Raimondu Paulu un Allu Pugačovuby Laura Blūma
- Rādu, kā gatavoju grūbas – vīrs un bērni ēd kā piedevu un lūdz gatavot biežākby Rinalds Bergmanis