Es gurķu dobi padarīju auglīgu līdz pat oktobrim: vienkārši reizi 10 dienās gurķiem dodu vienu 100% bioloģisko barību

“No vienas nelielas dobes jums būs tik daudz gurķu, ka tagad pat iedomāties nevarat,” reiz vietējā kultūras namā kārtējā dārzkopju sanāksmē man teica agronoms.

“Un ko jūs gribat man piedāvāt? Es jau par ražu nesūdzos, zinu daudz labu mēslošanas līdzekļu,” atbildēju.

“Bet tādu mēslojumu jūs noteikti neesat lietojis. Tas ir vienkārši labākais gurķiem! Es ne mazākajā mērā nepārspīlēju!” agronoms man aizrautīgi teica.

Ideāla barība gurķiem.

Jebkurā gadījumā es uzķēru ēsmu. Un es to nenožēloju. Mēslojums patiešām izrādījās labs. Tagad es pats to regulāri lietoju. Gurķi no tās pilnā sajūsmā, augļi bez apstājas jebkuros laika apstākļos.

Visas sastāvdaļas ir dabīgas un pieejamas. Tas iznāk lēti. Man ļoti patika arī tas, ka tam ir “dziedinošas” īpašības. Tādējādi gurķi saglabājas zaļi līdz pat vēlam rudenim.

Mēslojuma sagatavošana soli pa solim

Uzreiz teikšu, ka jums jābūt pacietīgiem. Mēslojums tiek gatavots apmēram nedēļu. Bet mūsu tieša līdzdalība nav nepieciešama. Dabīgie mēslošanas līdzekļi gandrīz vienmēr tiek gatavoti dažas dienas.

Eksperti nosaukuši valstis un pilsētas, kurām draud izzušana jūras līmeņa pieauguma dēļ

Vispirms ir jāsagatavo spēcīgs barības vielu uzlējums (bet tas nebūt nav viss). Tagad es uzskaitīšu infūzijas sastāvdaļas un pastāstīšu par tām vairāk. Un tad es pāriešu pie pārējām sastāvdaļām. Tātad, 10 litru spainim ūdens jums būs nepieciešams:

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment