Es jums parādīšu, kādu šķīdumu es ieleju izlietnē reizi mēnesī. Mums jau vairākus gadus nav bijis aizsērējumu

Iespējams, katrā mājā ir bijusi tik nepatīkama situācija, kad ūdens vai nu ļoti lēni iziet no izlietnes, vai arī neiziet vispār. Tas var notikt nepareizi uzstādītas santehnikas dēļ; caurulēs ir iekļuvuši svešķermeņi; tauku uzkrāšanās.

Ja iemesls ir nepareizs santehnikas novietojums, tad jums vajadzētu piezvanīt speciālistam, un, ja problēma ir piesārņojums, tad ātri pierakstiet risinājuma recepti, ko es sagatavoju reizi mēnesī, tas palīdzēs jums neatcerēties par aizsprostojumiem daudzus gadus, vienkārši izpildiet norādījumus.

Pirmkārt, jums ir jāatbrīvojas no stagnējošā šķidruma, ja tāds, protams, ir. Pēc tam ielejiet drenāžas atverē pusi iepakojuma cepamās sodas, pēc tam pievienojiet 150 mililitrus 9% etiķa. Vajadzētu parādīties putām un visam čaukstēt.

Tiklīdz šīs pazīmes pazūd, ielejiet caurumā divus litrus karsta ūdens un pēc tam tikpat daudz auksta. Profilakses nolūkos šo procedūru var atkārtot katru mēnesi.

Ir vēl viena neliela recepte. Jums būs nepieciešama cepamā soda un sāls. Šīs divas sastāvdaļas lieliski noņems tauku aizsērējumus. Vienādās proporcijās samaisiet sodu un sāli, pa 2 ēdamkarotēm, pievienojiet ūdeni un ielejiet aizsērējušajā kanalizācijā, pagaidiet desmit minūtes un ieslēdziet karsto ūdeni tikai uz vienu minūti.

Lasi vēl: Pēdējā laikā vistas fileju pērku kilogramiem – rādu, kādu neparastu uzkodu vīrs gatavo mēnesim uz priekšu

Atkārtojiet šo procedūru reizi mēnesī, un tad jūs ilgu laiku atbrīvosities no aizsprostojumiem.

Šīs sastāvdaļas var atrast katrā mājā.

Lasi vēl: Un kā tagad apstāties? 2 kartupeļi un bietes. Visu samaisa un gardums gatavs

Risinājums ir ļoti vienkārši pagatavojams, taču daudz efektīvāks nekā veikalā nopērkamie palīglīdzekļi aizsprostojumiem.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment