Es knapi varu pacelt savus arbūzus. Tikai viena barošana jūnijā palīdz iegūt “superražu” gadu no gada

Šis šķīdums ir jāizsmidzina arbūziem. Jums tie rūpīgi jāizsmidzina. Izsmidziniet meloni ne tikai no augšas, bet arī no apakšas. Tas ir, mēs apstrādājam lapas gan no augšas, gan no apakšas.

Pēc tam šo barošanu var veikt ik pēc 2 nedēļām. Ir ļoti svarīgi apsmidzināt arbūzus ar šo šķīdumu augšanas un  veidošanās laikā.

Barošanas rezultāti un vēl 1 labums

Regulāri veicot šo procedūru, veidosies par 20% vairāk. Ziedi nenobirs. Un ticiet manai pieredzei: arī paši augļi būs par 20 procentiem lielāki.

Šāda lapu mēslošana ar borskābi ne tikai palielina produktivitāti, bet arī veic vēl vienu svarīgu funkciju. Tas palīdz aizsargāt arbūzus no noteiktām sli***ām. Kā jau teicu, bors paaugstina augu imunitāti, tādējādi padarot arbūzus daudz labāk izturīgākus pret likstām.

Mūsdienās daudzos reģionos vasaras iedzīvotāji stāda arbūzu stādus. Un apmēram 1 nedēļu pēc stādīšanas iesaku noteikti sākt nodarboties ar šo vienkāršo barošanu. Pat ja vasara ir auksta, jūs joprojām saņemsiet ražu.

Sievai bieži bija slikta pašsajūta un japāņu kaimiņiene ieteica viņai atbrīvoties no 3 lietām mājās; Tagad ir daudz labāk

Vai jūs jau iepriekš zinājāt par šāda veida barošanu? Noteikti dalieties savos viedokļos komentāros. Es ceru, ka šis raksts jums noderēja.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment