Šis šķīdums ir jāizsmidzina arbūziem. Jums tie rūpīgi jāizsmidzina. Izsmidziniet meloni ne tikai no augšas, bet arī no apakšas. Tas ir, mēs apstrādājam lapas gan no augšas, gan no apakšas.
Pēc tam šo barošanu var veikt ik pēc 2 nedēļām. Ir ļoti svarīgi apsmidzināt arbūzus ar šo šķīdumu augšanas un veidošanās laikā.
Barošanas rezultāti un vēl 1 labums
Regulāri veicot šo procedūru, veidosies par 20% vairāk. Ziedi nenobirs. Un ticiet manai pieredzei: arī paši augļi būs par 20 procentiem lielāki.
Šāda lapu mēslošana ar borskābi ne tikai palielina produktivitāti, bet arī veic vēl vienu svarīgu funkciju. Tas palīdz aizsargāt arbūzus no noteiktām sli***ām. Kā jau teicu, bors paaugstina augu imunitāti, tādējādi padarot arbūzus daudz labāk izturīgākus pret likstām.
Mūsdienās daudzos reģionos vasaras iedzīvotāji stāda arbūzu stādus. Un apmēram 1 nedēļu pēc stādīšanas iesaku noteikti sākt nodarboties ar šo vienkāršo barošanu. Pat ja vasara ir auksta, jūs joprojām saņemsiet ražu.
Vai jūs jau iepriekš zinājāt par šāda veida barošanu? Noteikti dalieties savos viedokļos komentāros. Es ceru, ka šis raksts jums noderēja.
Tevi noteikti interesēs
- Pazīstams pavārs no Jelgavas man atklāja, kad katli un pannas ir nokalpojuši un pienācis laiks tos nomainīt
- No brīža, kad Ainažos zemnieks pieņēma darbā jaunu un izskatīgu slaucēju, kas prata visu, cilvēki vairs nevēlējās pirkt no viņa pienu
- Ar ko mēslot ābeles un bumbieres novembra izskaņā, lai tās labi pārziemotu un nākamgad dotu vēl bagātīgāku ražu
- Bekonu vairs necepu pannā – ieraudzīju, kā to gatavo restorānā, un tagad daru tieši tāpat
- Laba ziņa: no 2026.gada šajā Latvijas pašvaldībā tiks krietni palielināti pabalsti
- Katru nedēļu gatavoju ķirbi šādā veidā, un bērni vienmēr prasa: “Mamm, vai tiešām tas ir ķirbis?”








