Es nekad nelieku tomātus burkās: es rādu, ko gatavoju no tomātiem (ziemā es tos vienkārši izņemu un lieku zupā)

Šodien es parādīšu savu iecienītāko tomātu pagatavošanas veidu. Izrādās, ka tas ir tāds skaistums.

Šīs metodes priekšrocība ir tā, ka tā tiek veikta pēc iespējas ātrāk un vienkāršāk! Un starp īpašajiem virtuves piederumiem (tiem, kam nepatīk mūsdienu tehnika) mums ir nepieciešams tikai blenderis.

Un ziemā izņēmu šādu gardumu un uzreiz iemetu zupā vai pannā. Skaistums!

Kā gatavot

Paņemiet tomātus, labi nomazgājiet un katram tomātam izveidojiet šādus krustveida griezumus:

Ievietojiet tomātus dziļā traukā un pārlejiet tos ar verdošu ūdeni tā, lai tas pārklātos pāri visiem tomātiem. Atstāj uz 30-40 sekundēm:

Iegremdējiet aukstā ūdenī vai noskalojiet zem krāna un nomizojiet. Miziņa nokrīt ātri un viegli:

Tagad ievietojiet nomizotos tomātus blenderī un sasmalciniet tos biezenī. Tos var sagriezt šķēlītēs, bet man tie bija veseli:

Salejiet biezeni silikona cepšanas formās. Derēs arī ledus veidnes.

Lasi vēl: Iepriekš mana ķiploku raža sabojājās ļoti ātri. Tagad “ķiploku uzglabāšana” – stingri saskaņā ar žurnāla ieteikumiem (galvas tiek glabātas ilgu laiku)

Man bija šādas formas kēksiņiem:

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment