Ievietojiet veidnes saldētavā un saldējiet apmēram 4 stundas, ja iespējams, ilgāk. Pēc tam izņemiet tos no formām un ievietojiet saldētavas maisiņā:
Ja jums nav strāvas padeves pārtraukuma un sagatavēm nav laika izkust, nekas nelips, neuztraucieties.
Šādai sagatavei blenderēšanas posmā var pievienot arī nedaudz sāls. Ja vēlaties!
Kas jums nepieciešams
tomāti (var kombinēt dažādu krāsu tomātus)
sāls – ja nepieciešams
VIDEO:
Vai jūs sasaldējat tomātus ziemai? Piemēram, mana mamma tos liek saldētavā veselus.
Lasi vēl: Kāpēc kaķiem patīk kastes? Izrādās, ka tā nav tikai kaprīze, bet gan reāla vajadzība
Bet man personīgi īsti nepatīk.
Tevi arī varētu interesēt
Tevi noteikti interesēs
- Vīrs mani nosūtīja mēnesi padzīvot pie viņa mātes laukos, Latgales pusē, netālu no Preiļiem — toreiz vēl nezināju, kas mani tur sagaida
- Sātīgs un nedārgs ēdiens, kas garšo visai ģimenei: kartupeļu pankūkas ar siera cepurīti
- Rēzeknes novada iedzīvotāju ikdiena kā “piedzīvojumu filmās”: vedot bērnus uz skolas autobusu pa ceļam “uzskrien” lācim (+ VIDEO)
- “Ir pienācis eirorudens”: ko tas nozīmē un ko mums sola meteorologi jau pavisam drīz
- Mēs ar mammu devāmies peļņā uz Rumāniju, bet pēc mēneša atbēgām atpakaļ uz Latviju – kas nogāja greizi
- No 9. novembra trīs zodiaka zīmēm dzīve sāks mainīties uz labo pusi









