Var pievienot dažas ķiploka daiviņas, garšaugus (pēc garšas).
Pievieno olu!
Piparus pēc garšas, nedaudz vairāk sāls, ja nepieciešams, iemaisa 2 ēdamkarotes miltu.
Miltus receptē var neiekļaut, tad iegūsiet kastroli.
Lasi vēl: Vienkārši pupiņu salāti katrai dienai: viens, divi un gatavs (nav nepieciešams neko vārīt)
Gatavošanas tehnoloģija ir tāda pati.
Apsmērēju pannu ar augu eļļu un ielieku tajā kāpostu maisījumu.
VIDEO:
Uzlieku vāku un uzlieku uz uguns, vispirms ieslēdzu lielu karstumu, pēc minūtes samazinu to līdz minimumam. Gatavoju 2 no 12, 10-12 minūtes.
Tevi arī varētu interesēt
Apgrieziet un uz lēnas uguns cepiet vēl 13 minūtes (2 no 12).
Tas ir garšīgs, viegli pagatavojams un gatavots no visbiežāk izmantotiem produktiem.
Lasi vēl: Ir nosauktas laimīgākās un nelaimīgākās zvaigžņu zīmes
Sastāvdaļas:
3 olas
250 g kāpostu
Zaļais sīpols
1 burkāns
2 ēd.k. miltu
Sāls un pipari (pēc garšas).
Labu apetīti.
Tevi noteikti interesēs
- Orhidejas aug haotiski un tāpēc nezied: dārznieces metode, kā savaldīt saknes, kas “lien ārā” no poda
- Kāpēc šodien uz ielas jāatrod monētiņa: kas ar to jādara un ko tas nozīmē – senču paražas 25. novembrim
- Aktieris Mārtiņš Vilsons sācis strādāt kopā ar savu sievu Zani: abi cer uz daudzsološu rezultātu
- Kartupeļi nepielips pat pie ilgi kalpojušas pannas, ja pirms cepšanas to pārkaisīsi ar vienu pavisam vienkāršu sastāvdaļu
- Auto vējstikls no rītiem neaizsals, ja to apsmidzināsi ar vienu pavisam parastu virtuves sastāvdaļu
- Tikko pienāca jauni dati par laikapstākļiem sākot no 27.novembra: ”Būs sasaluša virpuļa sajūta”











