Var pievienot dažas ķiploka daiviņas, garšaugus (pēc garšas).
Pievieno olu!
Piparus pēc garšas, nedaudz vairāk sāls, ja nepieciešams, iemaisa 2 ēdamkarotes miltu.
Miltus receptē var neiekļaut, tad iegūsiet kastroli.
Lasi vēl: Vienkārši pupiņu salāti katrai dienai: viens, divi un gatavs (nav nepieciešams neko vārīt)
Gatavošanas tehnoloģija ir tāda pati.
Apsmērēju pannu ar augu eļļu un ielieku tajā kāpostu maisījumu.
Uzlieku vāku un uzlieku uz uguns, vispirms ieslēdzu lielu karstumu, pēc minūtes samazinu to līdz minimumam. Gatavoju 2 no 12, 10-12 minūtes.
Apgrieziet un uz lēnas uguns cepiet vēl 13 minūtes (2 no 12).
Tas ir garšīgs, viegli pagatavojams un gatavots no visbiežāk izmantotiem produktiem.
Lasi vēl: Ir nosauktas laimīgākās un nelaimīgākās zvaigžņu zīmes
Sastāvdaļas:
3 olas
250 g kāpostu
Zaļais sīpols
1 burkāns
2 ēd.k. miltu
Sāls un pipari (pēc garšas).
Labu apetīti.
Tevi noteikti interesēs
- Agrā rītā mežā fotogrāfs Saldus novadā sastopas ar elpu aizraujošu skatu (ar VIDEO)by Rinalds Bergmanis
- Šīm automašīnām Latvijā varētu tikt liegta gan tehniskās apskates iziešana, gan arī piedalīšanās ceļu satiksmēby Sandra Ločmele
- Likumsargi atgādina, ka no 1.maija ar šādi aprīkotu automašīnu uz Latvijas ceļiem ir aizliegts atrastiesby Sandra Ločmele