Var pievienot dažas ķiploka daiviņas, garšaugus (pēc garšas).
Pievieno olu!
Piparus pēc garšas, nedaudz vairāk sāls, ja nepieciešams, iemaisa 2 ēdamkarotes miltu.
Miltus receptē var neiekļaut, tad iegūsiet kastroli.
Lasi vēl: Vienkārši pupiņu salāti katrai dienai: viens, divi un gatavs (nav nepieciešams neko vārīt)
Gatavošanas tehnoloģija ir tāda pati.
Apsmērēju pannu ar augu eļļu un ielieku tajā kāpostu maisījumu.
VIDEO:
Uzlieku vāku un uzlieku uz uguns, vispirms ieslēdzu lielu karstumu, pēc minūtes samazinu to līdz minimumam. Gatavoju 2 no 12, 10-12 minūtes.
Tevi arī varētu interesēt
Apgrieziet un uz lēnas uguns cepiet vēl 13 minūtes (2 no 12).
Tas ir garšīgs, viegli pagatavojams un gatavots no visbiežāk izmantotiem produktiem.
Lasi vēl: Ir nosauktas laimīgākās un nelaimīgākās zvaigžņu zīmes
Sastāvdaļas:
3 olas
250 g kāpostu
Zaļais sīpols
1 burkāns
2 ēd.k. miltu
Sāls un pipari (pēc garšas).
Labu apetīti.
Tevi noteikti interesēs
- Labi zināmais žurnālists Streips pārsteigts par savas pensijas apmēru
- Cilvēki, kuri gūst panākumus gandrīz visā, ko uzsāk, parasti praktizē šos 5 ikdienas ieradumus
- 7 viltīgi veidi, kā peles iekļūst jūsu mājā, un kā tās apturēt
- Kāda Preiļu veikaliņa darbiniece atklāja kāpēc tieši pārdevējas sver preci, bet jūs to nevarat – šeit ir savs mērķis
- Cik bieži patiesībā vajadzētu izslēgt vai restartēt mobilo tālruni
- Viņš aizgāja prom no savas sievas latvietes un apprecēja vācieti, tomēr pēc gada viņš gribēja bēgt atpakaļ uz Latviju











