Var pievienot dažas ķiploka daiviņas, garšaugus (pēc garšas).
Pievieno olu!
Piparus pēc garšas, nedaudz vairāk sāls, ja nepieciešams, iemaisa 2 ēdamkarotes miltu.
Miltus receptē var neiekļaut, tad iegūsiet kastroli.
Lasi vēl: Vienkārši pupiņu salāti katrai dienai: viens, divi un gatavs (nav nepieciešams neko vārīt)
Gatavošanas tehnoloģija ir tāda pati.
Apsmērēju pannu ar augu eļļu un ielieku tajā kāpostu maisījumu.
Uzlieku vāku un uzlieku uz uguns, vispirms ieslēdzu lielu karstumu, pēc minūtes samazinu to līdz minimumam. Gatavoju 2 no 12, 10-12 minūtes.
Apgrieziet un uz lēnas uguns cepiet vēl 13 minūtes (2 no 12).
Tas ir garšīgs, viegli pagatavojams un gatavots no visbiežāk izmantotiem produktiem.
Lasi vēl: Ir nosauktas laimīgākās un nelaimīgākās zvaigžņu zīmes
Sastāvdaļas:
3 olas
250 g kāpostu
Zaļais sīpols
1 burkāns
2 ēd.k. miltu
Sāls un pipari (pēc garšas).
Labu apetīti.
Tevi noteikti interesēs
- Likumsargi atklājuši pēc kādiem faktoriem viņi izlemj, kuru automašīnu apturēt satiksmē un kāpēcby Sandra Ločmele
- Instrukcija, kā pareizi tīrīt un uzturēt ādas somiņas – tās ilgstoši būs kā jaunasby Anete Vītola
- Tieši šodien, pusfināla dienā, kad ”Tautumeitas” kāps uz skatuves mainījušās bukmeikeru prognozes par Latvijas pārstāvēmby Sandra Ločmele