Pirmkārt, tam nav tik izteiktas smaržas un spēcīgas garšas, tāpēc tas tikai pasvītro citu ēdienā esošo produktu garšu, bet nepārtrauc tās.
Otrkārt, manam vīram nepatīk svaigi ķiploki (viņa kuņģis uz tiem slikti reaģē), tāpēc mans kuņģis jau ir pieradis.
Taču, ja jums patīk svaigs, izmantojiet to! Jūs varat pielāgot jebkuru recepti savai gaumei.
Pēc tam mēs vienkārši uzsmērējam savu pildījumu uz kaltētām maizes šķēlītēm:
Uz pildījuma uzmanīgi uzlieciet vienu lielu šproti:
Paveikts! Vēlreiz parādīšu jums, cik skaisti mēs to pagatavojām.
Tevi arī varētu interesēt
Svētku galdu padarīs skaistāku!
Lasi vēl: Zelta monētas skanēs jūsu kabatās: 3 zvaigžņu zīmes, kuras iegūs lielu peļņu no 2. līdz 8. decembrim
Lai jums labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc padomjlaikos teju visās mājsaimniecībās virtuves galdu pārklāja ar vaskadrānuby Rinalds Bergmanis
- Ekstrēms lietus, megaciklons un karstums līdz plus 33: laika prognoze tuvākajam laikamby Sandra Ločmele
- Visā Latvijā debesīs novērota spilgti sarkana saule: meteorologs Toms Bricis nāk klajā ar skaidrojumuby Laura Blūma