Pirmkārt, tam nav tik izteiktas smaržas un spēcīgas garšas, tāpēc tas tikai pasvītro citu ēdienā esošo produktu garšu, bet nepārtrauc tās.
Otrkārt, manam vīram nepatīk svaigi ķiploki (viņa kuņģis uz tiem slikti reaģē), tāpēc mans kuņģis jau ir pieradis.
Taču, ja jums patīk svaigs, izmantojiet to! Jūs varat pielāgot jebkuru recepti savai gaumei.
Pēc tam mēs vienkārši uzsmērējam savu pildījumu uz kaltētām maizes šķēlītēm:
Uz pildījuma uzmanīgi uzlieciet vienu lielu šproti:
Paveikts! Vēlreiz parādīšu jums, cik skaisti mēs to pagatavojām.
Svētku galdu padarīs skaistāku!
Lasi vēl: Zelta monētas skanēs jūsu kabatās: 3 zvaigžņu zīmes, kuras iegūs lielu peļņu no 2. līdz 8. decembrim
Lai jums labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Kā siltināt kājas, lai tās ziemā nenosaltu – vecmāmiņas metode ar piena pakuby Anete Vītola
- Vai suņi patiešām spēj sajust labus un sliktus cilvēkus?by Laura Blūma
- Manu viesu iecienītākā uzkoda, kas tiek apēsta uzreiz. To var pagatavot ātri un ļoti viegli (recepte, kad viesi ir pie sliekšņa)by Jeļena Kuzmenko