“Es nevaru piedot savai vīramātei.“ Kāda sieviete dalās stāstā, kā viņas dēļ zaudējusi mazuli

Oksana dzimusi Pollijas pilsētiņā, kuras iedzīvotāju skaits nesasniedza pat desmit tūkstošus. Meitene pēc pamatizglītības pabeigšanas dzīvoja kopā ar vecākiem un māsu nelielā dzīvoklī, bet pēc iestāšanās medicīnas koledžā dzīvoja viena pati.

Tieši tur Oksana iepazinās Dominiku, savu nākamo vīru. Viņi satikās aptuveni trīs gadus, un tad, kad mācības tuvojās beigām, nolēma apprecēties.

Pāris gatavojas kopā doties uz kādu lielāku pilsētu un iestāties medicīnas institūtā, lai iegūtu augstāko izglītību. Tomēr vispirms Dominiks nolēma piestrādāt aptiekā, lai sakrātu naudu, lai pārceltos.

Vīramāte ieteica jaunajai ģimenei vasaru padzīvot viņas privātmājā, kur pietiktu vietas visiem. Dominika māte un tēvs abi bija ārsti.

Oksana piekrita piedāvājumam un abi pārcēlās uz Dominika vecāku māju.

Taču vīramāte pret vedeklu izturējās ne pārāk labi, nemitīgi aizrādija tam, kā uzkopa dzīvokli. Oksana saprata, ka varētu būt stāvoklī, un nolēma lūgt vīru pārcelties uz citu dzīvesvietu.

Dominika māte par šīm ziņām nebija apmierināta. Viņa nolēma, ka Dominiks viens pats dosies uz citu pilsētu, un Oksana paliks viņas mājā.

Padomājot, vīramātei galvā ienāca velnišķīgs plāns – viņa iemānīja vedeklai kaut kādu tableti, kas izprovocēja spontāno abortu.

Oksana tika ievietota slimnīcā pēc tam, kad sākās asiņošana. Jaunās sievietes vecāki mēģināja pārliecināt savu meitu sniegt ziņojumu policijai. Taču Oksana nepiekrita. Viņa bija pārāk nogurusi, lai kaut ko izlemtu.

 

Dominiks gandrīz zaudēja prātu no dusmām. Viņš sakāvās ar savu tēvu un uzkliedza uz māti, bet pēctam pārcēlās dzīvot pie draugiem, kuri bija gatavi viņu izmitināt uz atlikušo vasaru.

 

Pēc izrakstīšanas no slimnīcas Oksana devās pie vecākiem. Dominikam vajadzēja ilgu laiku, lai izpirktu savas mātes nožēlu. Viņš metās pie sievas kājām, lūdzot piedošanu.

 

Galu galā Oksana Dominikam piedeva, saprotot, ka viņš nav vainīgs šajā situācijā. Viņa joprojām mīlēja savu vīru.

 

Abi kopā pārcēlās uz citu pilsētu un, kā bija plānojuši, iestājās medicīnas universitātes budžeta grupā. Kopmītnēs pārim tika iedalīta istabiņa atsevišķi.

 

 

Dominiks un Oksana smagi strādāja visu studiju laiku un saņēma Oksanas vecāku finansiālu atbalstu. Dominiks pārtrauca sazināties ar savu māti un tēvu.

Oksanai neizdevās iegūt ārsta amatu un tā vietā sāka strādāt administratīvā darbā. Savukārt Dominiks kļuva par veiksmīgu kardiologu.

Pāris ļoti ilgu laiku nevarēja tikt pie bērniņa, Oksanas veselība to neļāva. Tikai 35 gadu vecumā Oksanai beidzot izdevās laist pasaulē meitiņu, kas viņu un Dominiku ļoti iepriecināja.

 

Ģimene dzīvo labklājībā. Oksana un Dominiks uz kredīta iegādājās divistabu dzīvokli un diezgan ātri atmaksāja bankas kredītu. Viņu meita nesen sāka mācīties piektajā klasē.

 

Pēkšņi kādu dienu ar Dominiku sazinājās viņa māte. Viņa dēlam pavēstīja, ka miris tēvs un uzaicināja ierasties uz bērēm.

LASI VĒL: Tu droši vien nokritīsi no krēsla, kad uzzināsi, cik pērn nopelnījusi VID vadītāja …

Dominiks nevarēja atteikties un ieradās, taču neizrādīja nekādas siltas jūtas pret māti. Viņa lūdza viņu piedot, bet viņas dēls atteicās atjaunot attiecības ar viņu.

Tomēr tagad Dominika māte ir palikusi viena, un viņai ir ļoti svarīgi atsākt kontaktus ar dēlu. Viņa sāka regulāri zvanīt un lūgt atvest mazmeitu ciemos, sūdzoties, cik grūti viņai ir būt vienai.

Viņa neko neprasīja, bet deva dažādus mājienus. Dominiks atbildēja piesardzīgi un vienmēr no visa atteicās. Viņš negrasījās izpildīt mātes lūgumus, neskatoties uz to, ka bija viņai piedevis.

Dominika māte mēģināja piezvanīt arī Oksanai, lai atvainotos par savulaik izdarīto negodīgo rīcību. Bet vedekla ar vīramāti nesarunājās un vienkārši nolika klausuli.

 

Sieviete nevarēja piedot vīramātei un nevēlējās ar viņu būt nekā kopīga.

 

Kādas ir jūsu domas par šo stāstu? Kā jūs vērtējat tā varoņu darbības? Būsim priecīgi, ja padalītos komentāros!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment