“Es nokrāpu savu vīru un tagad man viņu vairs nevajag. Bet es nezinu, ko tagad darīt …“

Young sly liar man happily smiling while woman embracing him, dishonest cheating boyfriend womanizer hiding grin hugging naive girlfriend, insincere husband deceiving wife showing fake feelings

Jekaterina, 22 gadi.

Psihologa komentārs:

 

Jūsu neuzticība ir tikai simptoms, nevis problēmu avots attiecībās ar vīru. Tas ir mēģinājums atrisināt domstarpības un izvairīties no problēmām.

 

Centieties koncentrēties uz to, kas lika jums krāpties: slikts garastāvoklis, garlaicība, vilšanās mīļotajā cilvēkā. Varbūt jūs nejutāties kā viens otram piemēroti. Kad parādījās šīs sajūtas? Kādos gadījumos tas kļūst stiprāks?

 

Kas izraisa vīra neapmierinātību? Kāpēc jūs to iepriekš nepamanījāt? Vai arī bija vieglāk pieņemt viņu tādu, kāds viņš ir? Kad tas mainījās?

 

Pirmajos laulības gados laulātajiem parasti ir jāpieliek mazāk pūļu, lai saglabātu interesi vienam par otru un izbaudītu laika pavadīšanu kopā.

 

Mēs uzzinām kaut ko jaunu par savu partneri, pirmo reizi dodamies atvaļinājumā kopā un pirmo reizi strīdamies. Mums ir spēcīgas jūtas pret savu partneri un mēs vēlamies būt kopā mūžīgi. Taču drīz vien eiforijas un novitātes sajūta izgaist – tā liecina par jebkurām ilglaicīgām attiecībām.

LASI VĒL: Dziedātājas Aijas Andrejevas dzīvē notikušas pārmaiņasu

Nākamajā posmā svarīga ir savstarpēja cieņa, patiesa interese par otra cilvēka personību un viņa īpašību pieņemšana. Svarīga ir arī kopīga dzīve un kopīgi plāni un to īstenošana.

Young frustrated woman hugging knees and crying, suffering from loneliness, feeling stress and fatigue. Stressed offended teenager girl weeping at home alone, nervous because of problems in relations

Šajā periodā jūs varat gūt tikpat daudz prieka kā iepriekšējā, taču tas prasa pastiprinātu uzmanību jūsu partnerim. Mums vajadzēja mazāk pūļu, lai izprastu un pieņemtu mīļotā ieradumus pagātnē. Mēs alkstam pēc tik vienkāršiem priekiem.

 

Jūsu laulība tagad var būt apdraudēta, pārejot no viena posma uz nākamo. Abiem partneriem jācenšas atrast veidus, kā kopīgi risināt attiecību problēmas, jo abi partneri ir atbildīgi par attiecībās notiekošo.

 

Pastāstiet savam vīram, kā jūtaties – ka jums ir  garlaicīgi un esat vīlusies, kā arī vēlaties kaut ko mainīt. Tikai jums abiem izdosies pārvarēt krīzi un atkal izjust vienam pret otru jūtas.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment