Es paliku uz “pauzes” kad uzzināju, kāpēc sievai jāguļ vīram labajā pusē; Nebiju par to aizdomājusies

Simtiem gadu laikā cilvēkiem izveidojās ķermeņa puses, kas saistītas ar cīņu un uzticēšanos. Vīriešiem labā puse ir cīņas puse. Tādēļ, ja vīrs guļ tev labajā pusē, tas varētu nozīmēt, ka viņš tev pilnībā neuzticas.

 

Ideālajā gadījumā laulātie guļ viens otram blakus ar uzticēšanās pusi. Tā viņi veido vienotu veselumu, nebaidoties no ievainojumiem no partnera puses, bet cīņas pusi atstājot pret apkārtējo pasauli.

 

 

Senatnē pa kreisi no sievietes vienmēr atradās šūpulītis ar bērniem. Ar kreiso roku māte šūpoja bērniņu šūpulī, bet ar labo roku pieskārās vīram.

Arī mūsdienās sieviete, kura vīru uztver kā lielu bērnu, bieži izvēlas gulēt viņam kreisajā pusē. Tas izjauc ģimenes enerģētisko līdzsvaru un var radīt domstarpības.

Ko saka grāmatas?

Precīzi grāmatas nenorāda, kurā pusē jāguļ, galvenais ir nodrošināt labu miegu. Ja tu guli uz sāna, tad labāk ir gulēt uz labo sānu, lai svars nespiež sirdi. Vai tu biežāk guļ uz vēdera vai muguras? Ja jā, tad ir jāizvēlas tāda pozīcija, kas mazāk traucē otrai pusītei blakus.

Katrai personai ir brīva izvēle, vai uzticēties ticējumiem. Mēs ar vīru vienojāmies: guļam tā, kā mums ir visērtāk. Tikai palika saplānot, kurš no mums gatavos brokastis… Un kurā gultas pusē tu guli?

 

 

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment