Es parādīšu vienkāršāko un ātrāko veidu, kā mizot sīpolus. Vienkārši maini stereotipu un nogriez

Nolēmu padalīties ar metodi sīpolu mizošanai. Nav tā, ka tas ir jaunums. Protams, daudzi cilvēki par to zina, taču turpiniet to tīrīt kā parasti. Tālāk es jums pastāstīšu, kāpēc tas notiek. Manuprāt, metode, kuru es šodien parādīšu šajā rakstā, ir visvienkāršākā un diezgan ātra.

Raksturīgi, ka pavāriem (gan mājsaimniecēm, gan pavāriem) nepatīk mocīties ar sīpolu mizošanu. Jo tas prasa laiku, un šajā laikā var birt asaras. Turklāt daži cilvēki vienkārši nevar izlemt, no kuras puses sākt mizot sīpolu. Nav skaidrs, vai nogriezt saknes daļu vai galotni.

Starp citu, lai neraudātu, mizojot un sasmalcinot sīpolus, izmanto manu metodi. Ir dažādi stāsti ar atklātu ūdeni un veļas knaģiem priekšgalā. Manuprāt, visefektīvākais variants ir sīpolus uz brīdi ielikt saldētavā. Un tad sākam mizot un griezt.

Es vienmēr vispirms nogriezu saknes daļu. Griezumu veicu čiekura formā, kas vērsta sīpola iekšpusē, ar naža galu. Ja griežat sekli gar plakni, tikai saknes, iekšpusē joprojām būs zīmogs. Pat pēc griešanas un cepšanas tas nonāk pārtikā un iegūst nepatīkamu konsistenci. Un, ja mēs griezīsim mazliet dziļāk, mēs zaudēsim daļu produkta sānos. Tāpēc konuss ir visoptimālākā griezuma forma. Bet šodienas metodei sakņu noņemšanu atstāšu vēlākam laikam. Un tagad jūs sapratīsiet, kāpēc.

Pirmā lieta, ko es daru, ir sagriež sīpolu uz pusēm. “Kāpēc, tas nav iztīrīts!” – daudzi cilvēki būs pārsteigti. Un es atbildēšu, ka tur nav nekā slikta.

Pirmkārt, sīpolus var mazgāt jebkurā gadījumā.

Otrkārt, visbiežāk sīpoli tiek cepti. Un šī ir termiskā apstrāde.

Treškārt, gandrīz nekad nevajag veselu sīpolu. Tas ir tikai stereotips, kas iestrēdzis manā galvā. Stereotips ir tāds, ka jāsāk strādāt ar veselu nomizotu sīpolu. Bet tas tā nav.

Lasi vēl: Viņi paķers laimīgo biļeti loterijā: Globa nosauca trīs zīmes, kuras gūs panākumus no 13. maija

Padomājiet paši, kādiem ēdieniem vajag veselu sīpolu? Lai uz ko? Rotā siļķi ar gredzeniem? Kur vēl jūs vēlētos gredzenus, kas izgatavoti no vesela sīpola? Rakstiet komentāros, ja es kļūdos.

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment