Pēc katras pusītes nogriešanas varu viegli noņemt vajadzīgo kārtu skaitu. Starp citu, es noņemu vismaz divus augšējos cietos slāņus. Pēc grauzdēšanas un vārīšanas tie paliek mīksti. Bet es to neizmetu miskastē. Tos var viegli pievienot, gatavojot buljonu, nevis veselu sīpolu. Ietaupīšanai!
Pēc nevajadzīgo slāņu noņemšanas es noņemu sakneņus pēc tomāta serdes principa. Skatīt fotoattēlu zemāk. Bet es nenogriežu augšpusi. Pie šīs astes ir ērti pieķerties, vēlāk sagriežot sīpolus.
VIDEO:
Lasi vēl: Visu vasaru dzeram savu kvasu: atsvaidzinošu, gāzētu un dabisku (izrādās kā mucas kvass)
Ja tomēr nolemjat, ka jums ir nepieciešams vesels sīpols.
Tevi arī varētu interesēt
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc kaķis izvēlas tieši tevi: 4 galvenie faktori, kas to ietekmē
- “Šis bija grūts periods…”: aktrise Rēzija Kalniņa atklāj pēdējā gada laikā notikušo
- Mīksti un aromātiski kefīra cepumi — gatavoju 5 minūtēs, lieliski sader ar tasi tējas
- Stipras lietusgāzes un spiediena svārstības: ļaudis brīdina par laikapstākļu izmaiņām – kad snigs?
- Šāda situācija raksturīga pēdējo gadu tendencēm… Meteorologs Toms Bricis prognozē sala, sniega un kārtīgas ziemas iestāšanos Latvijā
- Man piezvanīja no valsts pārvaldes un vārds pa vārdam man ”noskaitīja” 4000 eiro: kā tas beidzās








