Pēc katras pusītes nogriešanas varu viegli noņemt vajadzīgo kārtu skaitu. Starp citu, es noņemu vismaz divus augšējos cietos slāņus. Pēc grauzdēšanas un vārīšanas tie paliek mīksti. Bet es to neizmetu miskastē. Tos var viegli pievienot, gatavojot buljonu, nevis veselu sīpolu. Ietaupīšanai!
Pēc nevajadzīgo slāņu noņemšanas es noņemu sakneņus pēc tomāta serdes principa. Skatīt fotoattēlu zemāk. Bet es nenogriežu augšpusi. Pie šīs astes ir ērti pieķerties, vēlāk sagriežot sīpolus.
Lasi vēl: Visu vasaru dzeram savu kvasu: atsvaidzinošu, gāzētu un dabisku (izrādās kā mucas kvass)
Ja tomēr nolemjat, ka jums ir nepieciešams vesels sīpols.
Tevi noteikti interesēs
- Tas neizbēgami sāksies 27. augustā un ilgs tieši 7 dienas: meteorologi publicē ko sagaidīt tuvākajās dienāsby Sandra Vīgante
- Viktors, vientuļais tēvs no Jēkabpils, apmaksāja pirkumus vecākai sievietei, taču notikušais pēc tam ieguva negaidītu pavērsienuby Rinalds Bergmanis
- Ja pamani plastmasas pudeli uz sava auto riepas – esi uzmanīgs: tas var nozīmēt nepatikšanasby Rinalds Bergmanis