Pēc katras pusītes nogriešanas varu viegli noņemt vajadzīgo kārtu skaitu. Starp citu, es noņemu vismaz divus augšējos cietos slāņus. Pēc grauzdēšanas un vārīšanas tie paliek mīksti. Bet es to neizmetu miskastē. Tos var viegli pievienot, gatavojot buljonu, nevis veselu sīpolu. Ietaupīšanai!
Pēc nevajadzīgo slāņu noņemšanas es noņemu sakneņus pēc tomāta serdes principa. Skatīt fotoattēlu zemāk. Bet es nenogriežu augšpusi. Pie šīs astes ir ērti pieķerties, vēlāk sagriežot sīpolus.
VIDEO:
Lasi vēl: Visu vasaru dzeram savu kvasu: atsvaidzinošu, gāzētu un dabisku (izrādās kā mucas kvass)
Ja tomēr nolemjat, ka jums ir nepieciešams vesels sīpols.
Tevi arī varētu interesēt
Tevi noteikti interesēs
- Pusi kotlešu mēs apēdam jau no pannas – izmantoju vienu maziņu triku, kas nodrošina, ka tās vienmēr man sanāk sulīgas
- Astronumerologs Kristaps Baņķis atklāj, ka Latvijai 2026.gads varētu būt liktenīgs: skaidro kas gaidāms
- “Es jums apsolu!”: komponists Raimonds Pauls ceremonijā sasmīdina pat prezidentu, zināms, ko viņš teica (+ VIDEO)
- Kā sterilizēt burkas 20 sekundēs bez verdoša ūdens vai cepeškrāsns: dalos ar neparastu metodi
- No 22. novembra visā Latvijas teritorijā iestāsies kārtīga ziema: meteorologi nosauc, cik lielus mīnusus jāgaida
- Vientuļš režisors no Rīgas klusumā gaidīja Ziemassvētkus – līdz pie viņa durvīm parādījās māte ar meitu








