Pēc katras pusītes nogriešanas varu viegli noņemt vajadzīgo kārtu skaitu. Starp citu, es noņemu vismaz divus augšējos cietos slāņus. Pēc grauzdēšanas un vārīšanas tie paliek mīksti. Bet es to neizmetu miskastē. Tos var viegli pievienot, gatavojot buljonu, nevis veselu sīpolu. Ietaupīšanai!
Pēc nevajadzīgo slāņu noņemšanas es noņemu sakneņus pēc tomāta serdes principa. Skatīt fotoattēlu zemāk. Bet es nenogriežu augšpusi. Pie šīs astes ir ērti pieķerties, vēlāk sagriežot sīpolus.
Lasi vēl: Visu vasaru dzeram savu kvasu: atsvaidzinošu, gāzētu un dabisku (izrādās kā mucas kvass)
Ja tomēr nolemjat, ka jums ir nepieciešams vesels sīpols.
Tevi noteikti interesēs
- 8 ieradumi sievietēm pēc 60, kam grūti pretoties: psihologa novērojumiby Rinalds Bergmanis
- Mazajam princim Džordžam pēc nedēļas būs jāsāk ievērot skarbu monarhu tradīciju: neviens par to nav sajūsmāby Laura Andersone
- Tiklīdz pilsonis izmantos bankomātu, VID to rūpīgi pārbaudīs un iespējams sazināsies ar šo cilvēku – stāstu kāpēcby Sandra Vīgante