Pēc katras pusītes nogriešanas varu viegli noņemt vajadzīgo kārtu skaitu. Starp citu, es noņemu vismaz divus augšējos cietos slāņus. Pēc grauzdēšanas un vārīšanas tie paliek mīksti. Bet es to neizmetu miskastē. Tos var viegli pievienot, gatavojot buljonu, nevis veselu sīpolu. Ietaupīšanai!
Pēc nevajadzīgo slāņu noņemšanas es noņemu sakneņus pēc tomāta serdes principa. Skatīt fotoattēlu zemāk. Bet es nenogriežu augšpusi. Pie šīs astes ir ērti pieķerties, vēlāk sagriežot sīpolus.
Lasi vēl: Visu vasaru dzeram savu kvasu: atsvaidzinošu, gāzētu un dabisku (izrādās kā mucas kvass)
Ja tomēr nolemjat, ka jums ir nepieciešams vesels sīpols.
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc lielākā daļa sieviešu nekādā gadījumā nevar cept kartupeļus: trīs iemesliby Rinalds Zembergs
- Kas notiks ar Latvijas apbedīšanas pabalstiem – un kāpēc cilvēki ir satraukti izlasot šo informācijuby Sandra Vīgante
- Suns luncina asti – tātad draudzīgs: 6 ķermeņa pozas, kas norāda pavisam ko citu, nekā domā vairums no mumsby Laura Andersone