Pēc katras pusītes nogriešanas varu viegli noņemt vajadzīgo kārtu skaitu. Starp citu, es noņemu vismaz divus augšējos cietos slāņus. Pēc grauzdēšanas un vārīšanas tie paliek mīksti. Bet es to neizmetu miskastē. Tos var viegli pievienot, gatavojot buljonu, nevis veselu sīpolu. Ietaupīšanai!
Pēc nevajadzīgo slāņu noņemšanas es noņemu sakneņus pēc tomāta serdes principa. Skatīt fotoattēlu zemāk. Bet es nenogriežu augšpusi. Pie šīs astes ir ērti pieķerties, vēlāk sagriežot sīpolus.
Lasi vēl: Visu vasaru dzeram savu kvasu: atsvaidzinošu, gāzētu un dabisku (izrādās kā mucas kvass)
Ja tomēr nolemjat, ka jums ir nepieciešams vesels sīpols.
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc kategoriski nedrīkst atstāt lādētāju pieslēgtu kontaktligzdāby Rinalds Bergmanis
- Ir noskaidrots, kurām automašīnām tehnisko apskati vajadzēs veikt retāk nekā citāmby Sandra Vīgante
- Eksperti skaidro, kāpēc tieši franču buldogi šobrīd ir populārākā šķirne pasaulē, neskatoties uz “grūtībām”by Laura Andersone