Es pārtraucu pirkt atkritumu maisus; Tie ir dārgi un pastāvīgi plīst. Es atradu tiem bezmaksas, vienkāršu aizstājēju

Vai jūs arī liekat atkritumus speciālos atkritumu maisos? Dažiem tas ir ļoti ērts veids. Vēl nesen arī es tā domāju. Bet to kvalitāte ir kļuvusi 10 reizes sliktāka.

Es arī esmu ievērojis, ka daudzi cilvēki izmanto speciālos atkritumu maisus atkritumu savākšanai, un tas var būt ļoti ērti. Tomēr, kā jūs minējāt, to kvalitāte dažreiz var pasliktināties. Kad maisi ir plāni vai viegli plīst, tas rada problēmas gan ar ērtumu, gan ar higiēnu.

Iespējams, ka maisu ražošana ir kļuvusi ekonomiskāka, kas izraisījusi to plānumu. Tas ir bēdīgi. Vai esat kādreiz pamanījuši, ka viena neveikla kustība var izraisīt ne tikai maisu pārplīšanu pie vīlēm, bet arī to pilnīgu saplīšanu? Atkritumi tad izkaisās visnepatīkamākajās un negaidītākajās vietās.

Lasi arī: Gatavošu kabačus pēc jaunas receptes visu atlikušo vasaru. Rezultāts ir pārsteidzoši garšīgs!

Nu, protams, jūs nebūsiet priecīgi, ja maiss saplīsīs jūsu rokās, un visa ieejas vai ietves grīda būs nokaisīta ar jūsu dzīves atkritumiem.

Ja tā ir kļuvusi par biežu problēmu, iespējams, ir vērts apsvērt alternatīvas.

Nestrīdos, ka pārdošanā ir diezgan izturīgi atkritumu maisi, bet to cenas ir diezgan kosmiska. Un, ja ņem vērā to, ka mēs katru dienu izmetam atkritumus. Turklāt, ja izmetat kaut ko ar spēcīgu smaku, nav jēgas gaidīt, kamēr maiss piepildīsies. Šeit nekas nav jārēķina, un bez tā ir skaidrs, ka maisu iegāde prasīs diezgan ievērojamu naudas summu.

Galu galā ikdienā var iztikt, neizmantojot atkritumu maisus! Galvenais ir pieiet šim jautājumam saprātīgi.

Ir alternatīva, un tā ir tuvāk, nekā jūs domājat, draugi!

Pietiek trīs reizes apliet gurķus ar šo lēto mēslojumu, lai novāktu ražu pilnām kastēm

Kā rāda mana prakse, visneveiksmīgākais ir pēdējais maiss rullī. Jūs nemitīgi raujat nost iepriekšējos, kā rezultātā gandrīz vienmēr ir bojāti. Tas ir ļoti kaitinošs fakts, jūs man piekritīsiet. Ir vairāk vai mazāk pieņemams variants.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment