Es pārtraucu pirkt atkritumu maisus: tie ir dārgi un pastāvīgi plīst. Es atradu tiem bezmaksas, vienkāršu aizstājēju (metode ir zināma kopš PSRS laikiem)

 Vai jūs arī liekat atkritumus speciālos atkritumu maisos? Dažiem tas ir ļoti ērts veids. Vēl nesen arī es tā domāju. Bet tikai līdz nesenam laikam. Es nezinu, kas noticis ar šo produktu ražotājiem, bet to kvalitāte ir kļuvusi 10 reizes sliktāka.

Pieļauju, ka maisu ražošana kļuvusi ekonomiskāka, tie kļuvuši plānāki, tas ir bēdīgs fakts. Vai esat kādreiz pamanījuši, ka viena vairāk vai mazāk neveikla kustība, un visa soma ne tikai pārplīst pie vīlēm, tā vienkārši saplīst. Atkritumi nonāk visnepatīkamākajās un negaidītākajās vietās.

Nu, protams, jūs nebūsiet priecīgi, ja soma saplīsīs jūsu rokās, un visa ieejas vai ietves grīda būs nokaisīta ar jūsu dzīves atkritumiem.

Nestrīdos, ka pārdošanā ir diezgan izturīgi atkritumu maisi, taču to cenas ir diezgan dārgas. Un, ja ņem vērā to, ka mēs katru dienu izmetam atkritumus, un ja ir kāds remonts, tad var sabojāt! Turklāt, ja izmetat kaut ko ar spēcīgu smaku, nav jēgas gaidīt, kamēr maiss piepildīsies. Šeit nekas nav jārēķina, un bez tā ir skaidrs, ka maisu iegāde prasīs diezgan ievērojamu naudas summu.

Nesen tas man burtiski atvēra tikai acis. Galu galā ikdienā var iztikt, neizmantojot atkritumu maisus! Galvenais ir pieiet šim jautājumam saprātīgi.

Kā rāda mana prakse, visneveiksmīgākais ir pēdējais maiss rullī. Jūs nemitīgi raujat nost iepriekšējos, kā rezultātā ekstrēmākie gandrīz vienmēr ir bojāti. Tas ir ļoti kaitinošs fakts, jūs man piekritīsiet.

Santehniķis skaidroja, kāpēc svarīgi izliet saulespuķu eļļu izlietnē

 

Ir vairāk vai mazāk pieņemams variants. Lielveikalos tiek pārdoti diezgan pieklājīgi, izturīgi T-krekli. Tie ir kvalitatīvāki, un to apjoms ir ietilpīgāks. Šādas somas diezgan ērti guļ spainī. Izvilkt tos ir viegli un vienkārši – pavelciet aiz rokām, cieši sasieniet mezglā un vediet uz saviem atkritumu konteineriem. Turklāt šādas somas ir lieliski piestiprinātas pie spaiņa ar lieliem klipšiem biroja vajadzībām. Bet šai iespējai ir arī liels trūkums. Tās ir finansiālas izmaksas.

Diemžēl lielveikalos bez maksas var lietot tikai mazos celofāna maisiņus dārzeņiem ( citos veikalos prasa 1 centu).

Lasi vēl: Es sagatavoju šos krabju nūjiņu salātus 3 minūtēs (mana mamma ir sajūsmā)

Jāpērk citi iepakojumi, un tiem cena ir vidēji 1 eiro pāri.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment