Es šo līdzekli vienkārši uzleju uz nezālēs un tās uzreiz nokalst; Parādīšu triku, kā uz visiem laikiem tikt vaļā no nezāles

Sastāvdaļas sajauc, ievērojot šādas proporcijas. 1 ēdamkarotei etiķa ņem 3 ēdamkarotes ūdens.

Attiecīgi, ja ņemam 2 ēdamkarotes etiķa, tad jāņem 6 ēdamkarotes ūdens. Tas viss ir atkarīgs no tā, cik lielu daudzumu mēs vēlamies saņemt.

Pievienojiet pustējkaroti sāls 2 ēdamkarotes etiķa un 6 ēdamkarotes ūdens. Jums būs jāņem arī neliels daudzums mazgāšanas līdzekļa.

Ērtības labad šo kompozīciju uzreiz sagatavoju pudelītē, uz kuras tad uzskrūvēju aerosola pudelīti. Mēs aizveram pudeli, sakratiet to, lai sajauktu visas sastāvdaļas, un dodamies uz vietu cīnīties ar nezālēm.

Vecmāmiņa palūdza, un es atšķīru slepenās pavārgrāmatas septīto lappusi un nolēmu pagatavot šo burvīgo ēdienu… Ideāla recepte!

Izsmidziniet produktu uz zāles. Varat arī vienkārši izliet šo produktu uz zāles. Protams, jūs nepamanīsiet rezultātus uzreiz. Jums jāgaida diena. Pēc šī laika jūs pamanīsiet, ka zāle ir sākusi izžūt.
Var pagaidīt līdz pilnībā izžūst, vai arī var sākt plēst ārā, tas būs ļoti vienkārši izdarāms. Un tad kādu laiku šajā vietā nezāles neaugs.

Šis produkts ir drošs augsnei, atšķirībā no veikalos nopērkamajiem herbicīdiem, kas ne tikai iznīcina nezāles, bet arī kaitē labības augiem.

Debešķīgs baudījums no poļu virtuves, kas padarīs tavus svētkus neaizmirstamus! Vārītā krēma torte “Karpatka”

Vēlos arī atzīmēt, ka manam produktam ir lēta cena, jo tā pamatā ir sastāvdaļas, kas atrodamas katrā mājā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment