Viena darbība, un pat lēti makaroni kļūs divreiz garšīgāki. Cepti makaroni pusdienām ir vienkāršs, garšīgs un lēts ēdiens, kas lieliski piemērots ātrai pagatavošanai.
Makaronu cepšanas procesā mīklā esošā ciete karamelizējas. Šis process rada aizsargslāni, kas neļauj ūdenim iekļūt makaronu struktūrā un ļauj tiem saglabāt savu formu pat tad, ja tie tiek karsēti ilgu laiku. Tāpēc, izmantojot šo recepti, lai pagatavotu pat vislētākos makaronus, tie lieliski saglabās formu, neizvārīsies un būs daudz garšīgāki.
Recepte:
Pagatavošanas metode:
Makaroni (man ir spageti) 200 g.
Ūdens 300 ml.
Augu eļļa 2 ēd.k.
Sviests 10-20 g
Sāls pēc garšas
Mērce:
Sāls mērce 2 ēd.k.
Ķiploki 1-2 daiviņas
Mēs lietojam makaronus, jebkāda veida makaronus, man ir spageti. Es pārlaužu tos trīs daļās.
Es ieleju nedaudz augu eļļas pannā un uzlieku to uz plīts.
Vislabāk piemērota dziļa panna ar biezu dibenu, kas vienmērīgi sadalīs karstumu.
Tagad uzmanīgi ielieciet spageti pannā.
Es izmantošu 200 g, pannas diametrs ir 26 cm.
Es cepu, līdz apbrūninās uz augstas uguns, nepārtraukti pagriežot, to ir ērti darīt ar virtuves knaiblēm.
Lasi vēl: Globa nosauc divas zīmes, kuras 2025. gadā būs nogurušas no laimes: “Viņus gaida nebeidzama labo ziņu virtene”
Kad makaroni ir apcepti, ļauju tiem nostāvēties apmēram 1 minūti, lai panna nedaudz atdziest, tad ielejam karstu ūdeni, pievienojot apmēram 300 ml.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…..
Tevi noteikti interesēs
- Kā sakopt mājokli un mantas pēc svētkiem – 6 palīglīdzekļi traipu likvidēšanai un tīrīšanas plānsby Anete Vītola
- Slepus izpētīju sava dēla čatu un frāzes, kuras es tur izlasīju mani satrauca līdz sirds dziļumiemby Sandra Ločmele
- 9 kļūdas pie cepumu cepšanas, kas var viegli sabojāt jūsu konditorejas izstrādājumusby Anete Vītola