Es tikai sarīvēju bietes: parādu, kādu “gardumu” no tām gatavoju (dalos ar recepti)

Tas tik ir gardums. Ko tādu, noteikti nebūsiet ēduši!

Sastāvdaļas:

1. Bietes – 400 gr.
2. Ķiploki – 2 krustnagliņas.
3. Karstais čili pipars – 1/3 tējkarotes.
4. Sāls – 1/3 tējkarotes.
5. Ābolu sidra etiķis – 1 ēd.k. karote.
6. Cukurs – 1/2 tējkarotes.
7. Melnie pipari – 1/3 tējkarotes.
8. Malts koriandrs – 1/3 tējkarotes.
9. Augu eļļa – 3 ēd.k. karotes.
10. Sezams – pēc garšas.

Gatavošanas metode:

1. Bietes liek katliņā, liek uz uguns un vāra 20 minūtes no vārīšanās brīža.

2. Pēc tam nekavējoties iemērciet bietes aukstā ūdenī un noņemiet mizu.

3. Sarīvē to uz korejiešu burkānu rīves.

Lasi vēl: 10 pilieni mucā laistīšanai un dārzeņus vairs nevar pazīt. Ar vienkāršu triku palīdzību raža palielinājās 2 reizes

4. Pievieno sāli, cukuru, melnos piparus, maltu koriandru un 1 ēd.k. karote ābolu sidra etiķa.

5. Uzkarsētā pannā ielej 3 ēd.k. karotes augu eļļas, pievieno 2 sasmalcinātas ķiploka daiviņas un pusi tējkarotes aso čili piparu.

Lasi vēl: Flokši ziedēs daudz greznāk un ilgāk. Varbūt jūs to nezinājāt.

Apcep pusminūti.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment