Es to uzlieku uz birstes un tīru tualetes podu. Kaļķakmens pazūd vienā acumirklī

Regulāra tualetes tīrīšana ir nepieciešama ne tikai higiēnas, bet arī estētisku apsvērumu dēļ. Kaļķakmens nogulsnes tualetes podā ir atbaidošas. Diemžēl šādus netīrumus var būt grūti notīrīt.

Reiz virtuvē sarunājos ar māsas draudzeni, un viņa pastāstīja par kādu neparastu produktu, ko viņa reiz izmantoja tualetes poda tīrīšanai, un redzēja pārsteidzošu rezultātu. Arī es biju, maigi izsakoties, pārsteigta. Šo produktu var atrast katrā mājā.

Uz kura pirksta tu nēsā gredzenu? Uzzini, kāds liktenis tevi sagaida, ja izvēlies konkrētu pirkstu

Ar ko tad tīrīt tualetes podu?

Kaļķakmens nosēdumi tualetes podā ir neizbēgamas tualetes poda lietošanas sekas. Nogulsnes (galvenokārt sastāv no kalcija un magnija molekulām) veidojas, kad ūdens, kas paliek uz virsmas, iztvaiko un izžūst. Vienīgais, ko jūs varat darīt, ir regulāri mazgāt tualetes podu. Var palīdzēt arī kāds no kosmētikas līdzekļiem, kas, iespējams, ir jūsu mājās. Šī kosmētiskā viela ir skūšanās putas (nevis želeja!). Šī izvēle var šķist nedaudz pārsteidzoša, taču šī metode patiešām darbojas.

Šiki īsie matu griezumi, kas izcels sievietes skaistumu arī pēc 50 (Foto)

Skūšanās putām piemīt lieliskas tīrīšanas un pulēšanas īpašības, un tās viegli palīdzēs noņemt kaļķakmens nogulsnes jūsu tualetes podā. Šis triks ir ļoti vienkāršs, bet ļoti efektīvs.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment